25 / 04 / 2024

Hendek Belediye Meclisi toplandı!

Hendek Belediye Meclisi toplandı!

Hendek Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda dokuz gündem maddesi tek tek görüşüldü.




Hendek Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Gündemde bulunan sekiz maddeye bir ek madde eklenmesi ile birlikte dokuz gündem maddesi tek tek görüşüldü.


Gündemdeki,  İmar tadilatları ile ilgili imar komisyonu raporlarının görüşülerek karara bağlanması, imar tadilatı ile ilgili taleplerin imar komisyonuna havale edilmesi, Hendek’te bulunan hayvan ağılları ile ilgili imar komisyon  raporunun görüşülmesi, Nuriye Mahallesi’nde 72 numaralı parselin mezarlık alanı olarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilmesinin İmar komisyonuna havale edilmesi, Rasimpaşa Mahallesi’nde Yeşiller Spor Kulübüne park ve spor alanı ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülerek karara bağlanması, Hendek Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Yönetmeliğinin Hukuk Komisyonuna havale edilmesi, 22 Mayıs 2016 Tarih ve 29719 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediyemiz Norm Kadro Cetvellerinin görüşülerek karara bağlanması maddeleri oybirliği ile kabul edilirken, gündemin son maddesi olan,  Belediyemiz HİMPAŞ’ın sermaye artışının görüşülerek karara bağlanması maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.


Gündem maddelerine ek olarak, emekli olan personelin kıdem tazminatlarının ödenmesi için İller Bankasından kredi kullanılması maddesi de oybirliği ile kabul edildi.



Hendek Belediyesi



Geri Dön