27 / 04 / 2024

Hendek'te kentsel dönüşüm için komisyon oluşturulacak!

Hendek'te kentsel dönüşüm için komisyon oluşturulacak!

Mustafa Ayhan başkanlığında yapılan toplantıda, kentsel dönüşüm çalışması ile ilgili Kemaliye Mahallesi sakinlerinden ve Hendek Belediyesi meclis üyelerinden oluşan bir komisyon oluşturularak Hendek Belediye Meclisi'ne sunulmasına karar verildi.



Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan başkanlığında yapılan toplantıda, kentsel dönüşüm çalışması ile ilgili Kemaliye Mahallesi sakinlerinden ve Hendek Belediyesi meclis üyelerinden oluşan bir komisyon oluşturularak Hendek Belediye Meclisi'ne sunulmasına karar verildi. 


KİŞİLİK KOMİSYON GÖRÜŞ ALIŞ VERİSİ 


Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan'ın başkan- Toplantıda Kemaliye Mahallesi'nde gerçckleşelığınchı gerçekleşen toplantıya Hendek Hendek Belediye eek olan kentsel dönüşüm hakkında Hendek BeBakkam Ali lnei. İlçe Emniyet Mikiiirü İsmail Icdiye Başkanı Ali İnci bilgi verdi. AyncabelediBaş. Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Şen, yc yetkilileri, imar komisyonu üyeleri ve KcmaFcn İşleri Müdürü Selarai Uludağ, Sakarya Bü- liye Mahallesi sakinlerinden oluşan heyet arayükşehir İmar Komisyonu Başkanı Hasan Al- sında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda iuntaş, Hendek Belediyesi İmar Komisyonu 0 ve- kentsel dönüşüm çalışması ile ilgili Kemaliye leri Adem Sefa (AK Parti), Hüdaverdi Bahadır Mahallesi sakinlerinden ve Hendek Belediyesi (MHP), Cengiz Şişman (Mİ II*) ve Kemaliye Ma- meclis üyelerinden oluşan bir komisyon oluştulıallcsi sakinlerinden oluşan 6 kişilik komisyon rulaıak Hendek Belediye Meclisi'ne sunulmasıkatıldı. ' na karar verildi.


Sakarya Halk Gazetesi


Geri Dön