19 / 04 / 2024

Hepsi Burada'dan ard arda kampanya! Altus kurutma makinelerinde kampanyayı kaçırmayın!

Hepsi Burada'dan ard arda kampanya! Altus kurutma makinelerinde kampanyayı kaçırmayın!

Hepsi Burada'dan kış mevsimine özel kampanyalar vatandaşın yüzünü güldürüyor. Şubat ayı indirimleri kapsamında yapılan kampanya sepette yüzde 7 indirime sahip olmanızı sağlıyor. İşte detaylar...



Altus AL 81 IC kurutma makinesi, hayatı basitleştiren beyaz eşya ürünleri kapsamında yer alır. En çok 8 kg çamaşırı bir kerede kurutma fonksiyonu bulunan cihaz, aynı zamanda geniş program alternatifine sahiptir. Yıkanan çamaşırları asarak kurutma derdini bitiren ürün vakitten tasarruf edebilme olanağı sağlar. LED gösterge paneli üzerinden kurutma programlarını ve kurutma sıcaklıklarını tespit edebilir. eşyalarınızın hasar görmeden kurumasını sağlayabilirsiniz. Kurutma makinesi çamaşırların renginde solmaya nedne olmaz. Kırışık önleme programı da olan Altus AL 81 IC ile çamaşırlarınızı kuruturken aynı anda ütü yapma derdine de son diyebilirsiniz.

Hepsi Burada dan ard arda kampanya! Altus kurutma makinelerinde kampanyayı kaçırmayın!

Altus Kurutma Makinesi Özellikleri

Çeşitli fonksiyonları bulunan Altus 81 IC kurutma makinesi, kullanıcılarını çamaşır asma ve toplama derdine son verir. Ürünün temel fonksiyonlarının aşağıdaki gibi sıralanabilmesi mümkündür:

A++ Avrupa Birliği enerji etiketine sahip olan kurutma makinesi elektrik enerjisinden ve su tüketiminden fazla düzeyde tasarruf eder.Yoğuşturmalı ve ısı pompalı kurutma özelliği bulunan ürün sessiz bir şekilde çalışarak gürültü kirliliği oluşturmaz.Kurutma makinesinin süre erteleme fonksiyonu bulunur. Makine içerisine ıslak çamaşırları yerleştirmenin akabinden makinenin ne kadar süre sonra başlayacağını basitçe tespit edebilirsiniz.
Altus AL 81 İC kurutma makinesi, kırışıklık önleme modu ile ütü derdini bitirir. Bu fonksiyonu kullanarak çamaşırların, makine içerisinden en az kırışıklık ile çıkmasını sağlayabilirsiniz.Altus AL 81 IC 8 kg kurutma makinesi satın alarak tek seferde 8 kg çamaşır kurutabilirsiniz.

 


Geri Dön