26 / 04 / 2024

Hepsi Burada'dan Karaca marka Blenderlarda kampanya! Mart ayına özel kampanyayı kaçırmayın! 09 Mart 2023 fiyat listesi

 Hepsi Burada'dan Karaca marka Blenderlarda kampanya! Mart ayına özel kampanyayı kaçırmayın! 09 Mart 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'dan Karaca Profoodmix 3'lü Blender makinesinde ''şimdi al 3 ay sonra öde'' kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, kampanyanın detaylarını araştırıyor. İşte  Karaca Profoodmix 3'lü Blender 09 Mart 2023 Fiyat listesi



Karaca Profoodmix İconic Beige 1000 W

1000W ivonsayona uğramış yüksek verimli kuvvetli çlü motoru vesilesi ile Saniyeler içerisinde doğrama ve parçalama işlemlerini yapar. 700 ml lik geniş hazne kapasitesine sahiptir.Özel dizayn edilmiş tırtıklı bıçaklarının buz kırma fonksiyonu ile soğuk içeceklerinizi de kolaylıkla hazırlamanızı sağlarken, bıçaklar keskinliğini uzun süre korur.

 Hepsi Burada dan Karaca marka Blenderlarda kampanya! Mart ayına özel kampanyayı kaçırmayın! 09 Mart 2023 fiyat listesi

İkili çelik mikser uçları sayesinde kek hamuru, krema, bebek maması,mayonez, milkshake vb. hızlıca hazırlama imkanı sunar.

Paslanmaz çelik blender ayağı ısıya dayanıklıdır, bu sayede çorba vb.sıcak yiyecekleri rahatlıkla hazırlayabilirsiniz.

Çıkarılabilen aksesuarları sayesinde kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Ergonomik tasarımı sayesinde rahat kullanım sağlar.

BLENDERLERIN ÖZELLİKLERİ

Bir blender genellikle geniş bir tabana kilitlenen plastik veya cam bir sürahiden oluşur. Bazı karıştırıcılar paslanmaz çelikten yapılmıştır.

 Sürahinin kapağı, blender hareket halindeyken yiyecek veya sıvının dışarı sıçramasını önleyen bir contaya sahiptir. Motor, iki veya dört keskin, paslanmaz çelik bıçağı döndüren değişken hızlara sahiptir. Bıçaklar sürahinin içindekileri dilimliyor, parçalıyor ve harmanlıyor.

Blender günümüzde hemen hemen tüm ailelerin, özellikle çiğ yemeyi seven ve sağlığına önem verenlerin olmazsa olmazı bir mutfak malzemesi.

 Blender ayrıca kahvaltı, smoothies, soslar, çorbalar, pudingler, soslar, kek dolguları, dondurmalar, turtalar vb. için enerji  içecekleri yapmak için en çok kullanılan araç olabilir.

 


Geri Dön