19 / 04 / 2024

 Hepsi Burada'dan harika taksit imkanı! Xiaomi Redmi telefonlar kapış kapış gidiyor! İşte 14Ocak 2023 fiyat listesi

 Hepsi Burada'dan harika taksit imkanı! Xiaomi Redmi telefonlar kapış kapış gidiyor! İşte 14Ocak 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'dan Xiaomi Redmi 9c 64 GB modeline 12 taksit imkanı. Kesenizi sarsmadan ödeme yapıp fiyat performans ürünü alabilirsiniz. Peki Xiaomi Redmi 9c 64 GB fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



 Xiaomi'nin düşük bütçeli ama fiyat performans ürünü olan telefonları hala çok tutulmaya devam ediyor. Çinli Xiaomi global manada  satan ürünler çıkararak her keseye hitap etmeye devam ediyor. Ekonominin dalgalı seyrettiği günümüzde ucuz ama yüksel nitelikli  telefon arayanlar da Xiaomi'ye yöneliyor.

 Hepsi Burada dan harika taksit imkanı! Xiaomi Redmi telefonlar kapış kapış gidiyor! İşte 14Ocak 2023 fiyat listesi


Xiaomi Redmi 9C 64 GB Özellikleri
 

Akıllı telefonlar; gündelik gereksinimleri gidermek iletişimde olmak, fotoğraf çekerek anı ebedileştirmek ve işlerinizi takip etmek konusunda size büyük imkan sağlar. Xiaomi Redmi 9C 64 GB akıllı telefon modeli, Xiaomi cihazının lider telefonları arasında yer alır.  Bu akıllı telefon, gelişkin kamera özellikleri aracılığı ile fotoğraf, selfie ve video çekmeyi seven ve uygun ücretli bir akıllı telefon isteyen kullanıcılar için büyük imkan sağlar. Aynı zamanda, güncellenen pil kapasitesi ile  uzun süreli kullanım için de uygundur.  Telefon şarjınız konusunda problemleriniz varsa, Xiaomi Redmi 9C 64 GB bu probleminizi çözüme kavuşturur. Peki Xiaomi Redmi 9c 64 GB fiyatı ne kadar? 

 


Geri Dön