26 / 04 / 2024

Her dediği bir bir çıkan İslam Memiş bakın 'Size bir sürprizim olacak' deyip neler söyledi? Flaş gram altın açıklaması!

Her dediği bir bir çıkan İslam Memiş bakın 'Size bir sürprizim olacak' deyip neler söyledi? Flaş gram altın açıklaması!

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı, İslam Memiş' 'gram altın' ve dolardaki büyük düşüş sonrasında bir son dakika açıklaması yaptığı ve "Size bir sürprizim olacak" dedi.



Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yeni haftaya büyük düşüşle başlayan dolar, euro ve gram altın için çok önemli açıklamalar yaptı. İslam Memiş milyonlarca yatırımcıyı ilgilendiren uyarılar yaptı.

Her dediği bir bir çıkan İslam Memiş bakın Size bir sürprizim olacak deyip neler söyledi? Flaş gram altın açıklaması!

"SİZE BİR SÜRPRİZİM OLACAK"

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Piyasa kahini İslam Memiş, "Altın ve gümüşünü yerine koyan yol arkadaşlarım benden haber beklesin. Size bir sürprizim olacak" dedi.

İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön