27 / 04 / 2024

Her dediği bir bir çıkan İslam Memiş bakın 'Size bir sürprizim olacak' deyip neler söyledi? Flaş gram altın açıklaması!

Her dediği bir bir çıkan İslam Memiş bakın 'Size bir sürprizim olacak' deyip neler söyledi? Flaş gram altın açıklaması!

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve para piyasaları uzmanı, İslam Memiş' 'gram altın' ve dolardaki büyük düşüş sonrasında bir son dakika açıklaması yaptığı ve "Size bir sürprizim olacak" dedi.



PİYASA KAHİNİNDEN GRAM ALTIN İÇİN 'ALIM' AÇIKLAMASI

Yaptığı açıklamada gram altında 1022 liradan çıkış yaptıklarını söyleyen İslam Memiş, "950-1000 liradan yerine koyacağımızı söylemiştik, sözümüz yerine geldi. Gram altını yerine koymak için bir süreç var." dedi. "978 lira şu an itibarıyla, 950-1000 lira aralığında bugün yerine koyacak benim yol arkadaşlarım, siz de gram altın almak istiyorsanız, bugün bu rakamlardan alabilirsiniz." diyen İslam Memiş, gram altının özelliğine de değinerek, Temmuz ve Ağustos aylarında 950-1050 aralığının izlenmesi gerektiğini dile getirerek,  altının ons tarafında boğa piyasası beklediğini söyledi.

Her dediği bir bir çıkan İslam Memiş bakın Size bir sürprizim olacak deyip neler söyledi? Flaş gram altın açıklaması!

Kripto paralarda, altın gümüş ons fiyatında öngörülerinde değişiklik olmadığını söyleyen İslam Memiş, "Yukarı yönlü ataklar gelebilir, dikkat edin. Altın onsta yukarı yönlü hareket gelirse gram tarafında düşüşler sınırlı olur." dedi. Temmuz ve ağustos ayında takip edeceği destek seviyesinin 950 lira seviyesi olduğunu söyleyen İslam Memiş, "900'ün altında gram altın bulamayacaksınız iddiasına girmiştim mayıs ayında. Şimdi iddiam şu, 950 lira seviyesi altında gram altın bulamayacaksınız, bakalım kim kazanacak." dedi.

Altın eriyor! Kimsenin gözünün yaşına bakmayan altından yeni hamle geldi! Son dakika altın fiyatları 28 Haziran 2022

Ve İslam Memiş gram altın için fiyat verdi, "bu seviyeye gelir gelmez alın" dedi!

Her dediği çıkan İslam Memiş'ten uyarı! 'Boğa piyasası geliyor' dedi, gram altın için yeni seviyeyi verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön