19 / 04 / 2024

Her dediği çıkan İslam Memiş "Soygun var" deyip altın yatırımcısını uyardı!

Her dediği çıkan İslam Memiş

Bir süredir düşüşte olan altınla ilgili üst üste tavsiyeler geliyor. Bunlardan birini de yaptığı tahminlerle öne çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaptı. İşte Memiş'in altın yatırımcısına tavsiyesi...



Son dönemde altın, dolar, gümüş gibi yatırım enstrümanlarıyla ilgili yaptığı tahminlerle öne çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısına önemli uyarılarda bulundu.

İslam Memiş sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Kısa vade için dolardan uzak durun! Üzülürsünüz. 17-18 aralığından ona girilmez. Bugünkü soygun piyasasında dünya insanı soyuluyor. Soygun var. Varlıklarınıza sahip çıkın. Evlatlarına miras bırakan son nesiliz." diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön