29 / 03 / 2024

Her dediği tutan İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi not alın, işte altının geleceği seviye

Her dediği tutan İslam Memiş açıkladı! Bu tarihi not alın, işte altının geleceği seviye

Altın fiyatları 2023 yılına hızlı bir yükselişle başlarken vatandaşlar yatırım zamanını araştırıyor. İslam Memiş altın almak isteyenler için tarih paylaştı. İşte tüm ayrıntılar...



Altın almalı mı, satmalı mı sorusunun cevabı sıklıkla merak edilyor. Özellikle elindeki TL ile altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, en uygun zamanın ne olduğunu merak etmekte. Gram altın bu 3 haftalık süreç içinde yüzde 9 civarında bir değer kazanmış oldu. İşte tüm detaylar...

A Haber'e konuşan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın alacaklar ve elinde altın bulunduran vatandaşlara tavsiyelerde bulunarak tarih paylaştı. İşte Memiş'in konuya ilişkin o sözleri:

Altın fiyatları 2023 yılına hızlı bir yükselişle başladı. Gram altın bu 3 haftalık süreç içinde yüzde 9 civarında bir değer kazandı. Dün 1.114 lira seviyesini gören altın, tüm zamanların rekorunu kırdı. Kapalı Çarşı piyasasında 1,195 liraya kadar yükselen altın fiyatları, ekranlarda 1.175 seviyelerinde göründü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön