26 / 04 / 2024

Her tahmini bir bir çıkan İslam Memiş'ten sakın kaçırmayın uyarısı! Altın o tarihte tam bu kadar olacak! Duyan şok oldu!

Her tahmini bir bir çıkan İslam Memiş'ten sakın kaçırmayın uyarısı! Altın o tarihte tam bu kadar olacak! Duyan şok oldu!

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın ve gümüş ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



Gazeteduvar'da yer alan habere göre, yaptığı açıklamada söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığına değinen İslam Memiş, borsa tarafında ucuz hisse senetleri olduğunu, yaz aylarında yukarı yönlü hareketler olacağını tahmin ettiğini kaydederek, "Rakamsal değerler bana uygun olduğunu gösteriyor." dedi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu kararı sonrası dolar 16.02'yi test edip dar bant aralığına sıkıştığını söyleyen İslam Memiş, yukarıda 16.75 seviyesini direnç seviyesi olarak belirlediğini söyleyerek,  "Önümüzdeki iki ay boyunca, dolar TL kuru 16-17 bant aralığında dalgalanır. Bir bakarsınız geri çekilir bir bakarsınız yukarı ataklar gerçekleşir." dedi. Ekrandaki dolar kuru, euro, sterlin ya da diğer para birimlerinin gerçek değerini yansıtmadığını söyleyen İslam Memiş, "Ekranlardaki kur Kapalı Çarşı'da 16.74 lira seviyesinde. Yapmanız gereken tek şey, dövizciye gitmeniz, tabelaya bakmanız ya da bankacılık uygulamasından dolar alıyor gibi bakacaksınız, göreceksiniz, gerçek değerler bunlar." dedi.

Her tahmini bir bir çıkan İslam Memiş ten sakın kaçırmayın uyarısı! Altın o tarihte tam bu kadar olacak! Duyan şok oldu!


'GÜNLÜK BAZDA DALGALANMA VAR MI?

Yaptığı açıklamada günlük bazda çok ciddi dalgalanmalar olduğunu söyleyen İslam Memiş, piyasa oturmadığı için bu dalgalanmaların süreceğini tahmin ettiğini kaydederek, Euro kurunun 17.45 seviyelerinde olduğunu söyledi. Bugün Euro'nun dolara karşı biraz daha fazla değer kaybettiğini çünkü euro/dolar paritesi 1.0411 seviyesinde olduğunu kaydeden İslam Memiş, "1 puanlık geniş bant aralığı var. Dolar karşısında, pariteler, altın, gümüş, kripto paralar ucuz kaldığı için, eline TL geçmiş, dolar almayı düşünenler varsa, Euro'nun şu anda ucuz olduğunu bilmesi gerekiyor." dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön