25 / 04 / 2024

Her tahmini bir bir çıkan İslam Memiş'ten sakın kaçırmayın uyarısı! Altın o tarihte tam bu kadar olacak! Duyan şok oldu!

Her tahmini bir bir çıkan İslam Memiş'ten sakın kaçırmayın uyarısı! Altın o tarihte tam bu kadar olacak! Duyan şok oldu!

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın ve gümüş ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



'9 TL'LİK MAKAS ARALIĞI VAR'

Yaptığı açıklamada gram altının ekranlarda 974 lira, gün içinde 994 liraya kadar işlemler gerçekleşti ama Kapalı Çarşı'da 983 lira olduğunu söyleyen İslam Memiş, 9 liralık makas aralığı olduğunu söyledi. "Yine bankalardan almak istediğinizde altını, makas aralığını göz önünde bulundurun. Değişken fiyatlar göreceksiniz, altın düşüyor, almayalım, bekleyelim düşüncesinde olanları uyarmak isterim." dedi.

Her tahmini bir bir çıkan İslam Memiş ten sakın kaçırmayın uyarısı! Altın o tarihte tam bu kadar olacak! Duyan şok oldu!

'KADEMELİ ALIM YAPABİLİRSİNİZ'

İslam Memiş, ekranlarda 974 görünse de Kapalı Çarşı'da alışlar 980 lira olduğunu söyleyerek, 970'li bir rakamın Kapalı Çarşı'da ve bankalarda olmadığını söyledi. 1000 TL altında, 950-1000 aralığında kademeli alım yapılabileceğini söyleyen İslam Memiş, "Bana göre çok iyi bir karar. Bir sonraki atak 1050, bir sonraki atak 1200 ve yılın son çeyreğinde 1450 benim için şaşırtıcı olmayacaktır." dedi.

Gram altının aslında orta ve uzun vade için avantaj niteliği taşıdığını da belirten İslam Memiş, elinde gram altın bulunduran yatırımcının da her yükselişte hemen satalım dediğini söyleyerek, "Bence satmayalım. Onsta ciddi bir baskılanma var. 1810 dolar seviyesi güçlü bir destek seviyesi." dedi.

 

Altına büyük darbe! Hindistan son noktayı koydu! Neler oluyor!

Dev kurumdan altın için yeni açıklama! Nefesler kesildi! Altın Fiyatları önümüzdeki aylarda bu kadar olacak....

1 Temmuz 2022 altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön