19 / 03 / 2024

Herkes yarını bekliyor! Tüm detaylar belli olacak: Altın, dolar, faiz, enflasyon...

Herkes yarını bekliyor! Tüm detaylar belli olacak: Altın, dolar, faiz, enflasyon...

ABD'de geçen hafta beklentilerin üzerinde artan tarım dışı istihdam verisi Fed'in eylülden itibaren faiz artırımlarında yavaşlayacağı beklentisini zorlaştırdı. Piyasanın odağında ise yarın duyuracak.



Haftanın ilk işlem gününde 1773 seviyesinde başlayan ons altın fiyatı, gün boyu gösterdiği kademeli değer artışları ile günü 0,90 üzerinde değer artışıyla 1789 seviyesinden bitirdi. Dün piyasalar ekonomik veri bakımından sakin bir gün geçirdi ve yarın açıklanacak olan ABD enflasyon verisine fokuslandı. Özellikle altın yatırımcıları açısından önemini koruyan ABD TÜFE verisi, değerli metalin yönünü belirleyecek en önemli unsur. Yarın için piyasalarda önemli bir gün yaşanacak. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön