26 / 04 / 2024

Hollywood yıldızlarının adaları!

Hollywood yıldızlarının adaları!

Leonardo DiCaprio, George Clooney, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kendilerine ait adaları bulunuyor. Bu adaların fiyatları dudak uçuklatıyor.



Hollywood yıldızları kendilerine ait adalara sahipler. Sabah Gazetesi'de yer alan bir habere göre Johhny Depp, Leonardo DiCaprio gibi oyuncuların sahip oldukları adaların fiyatları dudak uçuklatıyor. İşte Leonardo DiCaprio, George Clooney, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının adaları:

Leonardo DiCaprio: Oscarlı yıldız Leonardo DiCaprio aynı zamanda çevre aktivistliği ile de biliniyor. Başarılı oyuncu 2005'te Belize'de kendisine ait bir ada satın almıştı. 1.75 milyon dolar değerindeki ada 104 dönüm. DiCaprio'nun adasında yaptığı ultra lüks çevre duyarlı otelinin bu yıl açılması bekleniyor.

George Clooney: Yakışıklı oyuncu George Clooney ile Emel Clooney, 2014'te İngiltere'nin Buckinghamshire bölgesinde 12.85 milyon dolara satın aldıkları adada bolca vakit geçiriyor.

Johnny Depp: Karayipler Korsanları film serilerinin çekimleri sırasında Bahamalar'a adeta âşık olan ünlü oyuncu, 2004'te buradan bir ada satın almıştı. Johnny Depp'in 3.6 milyon dolara satın aldığı adanın şimdilerde piyasa değerinin 75 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

Mel Gibson: Başarılı oyuncu Mel Gibson, dünyanın en büyük özel adalarından birine sahip. Gibson, Fiji'de 5 bin 400 dönümlük adayı 15 milyon dolara satın almıştı.

David Copperfield: Sihirbazlık dünyasının efsane isimlerinden David Copperfield, 50 milyon dolar değerinde olan Bahamalar'da Musha Cay isimli adayı satın almıştı.

 


Geri Dön