24 / 04 / 2024

İşte Hollywood yıldızlarının renkli yuvaları!

İşte Hollywood yıldızlarının renkli yuvaları!

Evimizin dekorasyonu ruhumuzu yansıtır. Hollywood yıldızlarının milyon dolarlık evleri de kendilerinden renkler ve izler taşıyor. Gisele Bündchen’in ekolojik malikânesi, Christina Aguilera’nın ise eğlence konseptli evi gibi...



Nasıl giyim kuşam kişiliğimizi yansıtıyorsa evimizin dekorasyonu da ruhumuzu yansıtır. Hollywood yıldızlarının milyon dolarlık evleri de kendilerinden renkler ve izler taşıyor. Gisele Bündchen’in ekolojik malikânesi, Christina Aguilera’nın ise eğlence konseptli evi gibi...


Cindy Crawford

Süpermodel Cindy Crawford, eşi Rande Garber ile yaşadığı evini 1 yıldan kısa bir süre önce satın aldı. Malibu’daki 5 yatak odalı bu evde ahşap tonları hâkim. Turuncu tonların kullanıldığı salonun her yeri cam, perde “Yok” denecek kadar az. Adeta salonda otururken kendinizi dışarıda hissedebilirsiniz.


İşte Hollywood yıldızlarının renkli yuvaları!


Christina Aguilera

Ünlü pop yıldızı Christina Aguilera’nın evi de en az sahne kostümleri kadar çılgın ve renkli. Aguilera, evini döşerken eğlence konseptine teslim olmuşa benziyor. Neredeyse her renk tonunu görmek mümkün. Kırmızı perdelere yeşil duvarlar, kristal avizeli salonun ortasında bilardo masası gibi birbirine kontrast renkler ve objeler ön planda.


İşte Hollywood yıldızlarının renkli yuvaları!


Ellen Degeneres

Ünlü talk şov yıldızı Ellen Degeneres’in evinde sakin bir hava var. Klasik mobilyalarla döşenmiş olan evde kullanılan aksesuvarlarla modernklasik kombini yapılmış. Kahve tonları ve krem renginin hâkim olduğu evde şömine de bulunuyor.


İşte Hollywood yıldızlarının renkli yuvaları!


Ben Stiller

ABD’li Emmy ödüllü komedyen Ben Stiller, mobilyalarını koyu renklerden seçenlerden... Bebe mavisi duvarın koyu gri renkli kadife koltuklarla kombinlendiği evde, duvarlar siyah ve beyaz çerçeveler ile koyu yeşil kadife perdelerle bezenmiş.


İşte Hollywood yıldızlarının renkli yuvaları!


Adam Levine

Maroon 5 grubu solisti Adam Levine, ev tasarımında renk oyunu yapan ünlülerden. Desenli kırmızı kilim üzerindeki mor koltuk, büyük ayna ve tablo Levine’in evinde oldukça sıra dışı bir hava yaratmış. Yatak odasındaysa koyu gri ve bordo tonları kullanılmış.


İşte Hollywood yıldızlarının renkli yuvaları!


Julianne Moore

Rahatlık, Julianne Moore’un evinde ön planda. New York’taki bu evde bol bol vintage parçalara da rastlamak mümkün. Gri duvarlar, kahve deri koltuklarla kombinlenmiş. Kapı çerçeveleri ve büyük kitaplıksa beyazın büyüsünü yansıtıyor.


İşte Hollywood yıldızlarının renkli yuvaları!


Gisele Bündchen

Brezilyalı topmodel Gisele Bündchen’in eşi Tom Brady ile yaşadıkları ekolojik evi, 20 milyon dolar değerinde. Eşyalarının yüzde 90’ı antika ve geri dönüşümlü olan evde 8 yatak odası, 6 garajı, yüzme havuzu ve SPA var. Bej tonlarının hâkim olduğu evin çatısında bir de güneş paneli bulunuyor. Bol miktarda bitkinin yer aldığı bu rüya evin tadilatının 5 yıl sürdüğü konuşuluyor.


İşte Hollywood yıldızlarının renkli yuvaları!


Steve Wozniak

Apple’ın kurucularından Steve Wozniak, evini dekore ettirirken tercihini sadelikten yana kullanmış. Beyaz ve gri tonların hâkim olduğu evde, gün ışığından bol bol yararlanmak için bazı bölümlerde cam tavanlar tercih edilmiş.


İşte Hollywood yıldızlarının renkli yuvaları!


Leonardo DiCaprio

Oscarlı oyuncu Leonardo DiCaprio’nun yaklaşık 3.1 milyon sterline aldığı konuşulan ev, 6 yatak odalı... ABD’deki bu ev, her ne kadar aileler için ideal gibi görünse de bir parti evi için de uygun. Açık renkteki zemin, yerler eve ferah bir görüntü katmış. Oldukça sade bir ev olmasına karşın yerlere serpiştirilen objeler hareket kazandırmış.


İşte Hollywood yıldızlarının renkli yuvaları!


Güneşle dost kozmik renkler

Yeni sezonda evlerimiz güneşle dost renklerden oluşuyor. Dinginlik veren renkler, duvarlarla da dost. Bahar ve yaz aylarının trend renkleri Filli Boya öncülüğüyle belirlendi. Markanın hayata geçirdiği Coloration 2015-2016 Koleksiyonu’nda yer alan 80 renk içerisinden “Güneşle dost” olarak tanımlanan ilkbahar-yaz renkleri, ortak zevkler göz önünde bulundurularak bir palette buluştu. Yaşam alanlarında sade ve ferah etki yaratılabilecek paletteki renkler duvarlarla da uyum sağlayacak tonlarda. Evlerimizde kullanmayı daha çok tercih ettiğimiz dinlendirici renkler olarak bilinen sade tonlar, güneş ışığından gelen sıcak hava dalgalarını da atmosfere geri yansıtmasıyla biliniyor. Düş yeşili, yıldız tozu, ada, kadet mavi, ayaz, küllü pembe, maya, buzul ve opal tonları, paleti zenginleştiren renkler arasında yer alıyor. Bu zengin paletle, Akdeniz’in her rengini yakalamak ve kişiye özel renk seçenekleri sağlayan Renxmatik sistemiyle mekânlara taşımak mümkün. Filli Boya’nın ilkbahar ve yaz renkleri; ev, ofis, spor kompleksleri, salonlar, showroom ve sanat mekânları gibi alanlara uygulanabiliyor.


Habertürk 


Geri Dön