27 / 04 / 2024

HOM Design Center nerede? Nasıl gidilir?

HOM Design Center nerede? Nasıl gidilir?

HOM Design Center kapılarını açtı. Peki HOM Design Center nerede? Nasıl gidilir?



Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center AVM açıldı. Peki HOM Design Center nerede? Nasıl gidilir?

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen tasarım ve dekorasyon markalarını tek bir çatı altında toplayan HOM Design Center mağazalarıyla da dikkat çekiyor.

Yıllık 5 milyon kişinin ziyaret edeceği Eroğlu HOM Design Center’ın iç mekan tasarımlarını alışveriş merkezleri, konut ve eğitim yapıları konusunda uzman olan mimar Sinan Kafadar tasarladı.

Skyland İstanbul projesinin içerisinde bulunan HOM Design Center’da kiralamalar Türk Lirası üzerinden yapılıyor, metrekare başına 150.-TL ile 200.-TL arasında farklılık gösteriyor.

100 mağazanın yer aldığı Home Design Center 40 bin metrekarelik kiralanabilir alan üzerinde hayata geçirildi. Alışveriş merkezindeki tüm mağazaların bu yıl sonuna kadar açılması planlanıyor.

HOM Design Center nerede? Nasıl gidilir?
HOM Design Center Skyland İstanbul projesinin içerisinde, 2. Köprüye sadece birkaç kilometre,1 ve 3. köprülerin bağlantı yolları üzerinde, havalimanlarının çok yakınında, İstanbul yollarının kesiştiği yerde, Taksim-Hacıosman metro hattının yanı başında bulunuyor.

HOM Design Center AVM mağazaları
Halsa, Hamm, İdaş, Koleksiyon, Lazzoni, Luxi Lighting, Vanessa, Yatsan, Zirve Metin Akpınaray, Bretz, By Kepi, Casa, Cumba Garage, N Design, Natuzzi, Cumba Selection, Çilek, Dartiste, Dekor 34, Simurg, Sit Design, Stella, Şark Halı, Dokumacı, Enne Mobilya, Enza, Ersa, Estetik Decor, Evist, Fatih Kıral, Fatih Kıral Kids, Fuga, , İşbir Yatak, Kaas, Maison, Mete Bronz, Mira Mobilya,  Özartaş, Praktiker, Siemens,  Tepe Home.


Geri Dön