29 / 03 / 2024

Home Store, Beyoğlunda, Capacity ve Ankamallda açıldı!

Home Store, Beyoğlunda, Capacity ve Ankamallda açıldı!

İstanbulun kalbinin attığı Beyoğlu, İstanbulun önemli ilçelerinden Bakırköy Capacity AVM ve Ankara Ankamall AVMde mağaza açan Home Store, yılsonuna kadar 14 olan mağaza sayısını 20ye taşımayı hedefliyor



 

2012de hedeflediği değişim rüzgrıyla yoluna sağlam adımlarla devam eden Home Store, yepyeni 3 mağazasıyla tutkunlarına sesleniyor.

Perakende sektörünün önemli oyuncularından Home Store 2012de hedef büyüttü.  2011 kış döneminde mağazalaşma çalışmalarına hız veren Home Store, İstanbulun kalbinin attığı Beyoğlunda, Bakırköy Capacity AVMde ve  Ankara  Ankamall AVMde üç yeni mağaza açtı.

HOME STOREdan Yepyeni 3 Mağaza!

Gerçekleştirdiği değişim ile artık aynı kalitede ürünleri Türkiyede üretecek olan marka, A Plus olan hedef grubunu B plus ve B olarak da genişletiyor. Yepyeni koleksiyonlarını Beyoğlunda kadınların beğenisine sunan Home Store, ilk bir haftalık süreçten de gayet memnun. Bugüne kadar Home Store mağazalarına girmeyen kadınların dahi yaşanan değişimle Beyoğlu mağazasına büyük ilgi gösterdiğini belirten Mağazalar Koordinatörü Sinem Acar, değişimin Türk kadını ve dolayısı ile Türk tekstil üreticileri açısından olumlu olduğunu ve bugüne kadar korudukları kaliteli çizginin bundan sonra da hız kesmeden devam edeceğini vurguluyor. Acar, uygulanan cazip fiyat seçenekleri ile birlikte çok daha geniş kitlelere ulaşılacağının da müjdesini veriyor. Eylül ayı sonuna kadar,  Kadıköy Bahariye, Kayseri ve Adanada açılacak mağazalar ile Home Store, Mağaza sayısını 17ye yükseltmiş olacak.

Türkiyenin İlk Fashion Cafe Uygulayıcısı!

İstanbulun önemli ilçelerinden Bakırköy Capacity AVMde ve Ankara Ankamall AVMde de mağaza açan Home Store, yıl sonuna kadar 20 mağaza sayısına ulaşmayı hedefliyor. Mağazalaşma çalışmalarına hız veren marka, her yıl 5 farklı Home Store mağazası açmayı da planlıyor. Türkiyede Home Store Cafeler ile  Fashion Cafe konseptini ilk uygulayan marka olan Home Store, aynı zamanda cafelerine de yenilerini ekleyeceği müjdesini veriyor.

 


Geri Dön