18 / 04 / 2024

Home Tex Fuarı için geri sayım başladı!

Home Tex Fuarı için geri sayım başladı!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “HOME&TEX Fuarı” 28 - 31 Ekim 2015 tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşecek



Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding işbirliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “HOME&TEX Fuarı” 28 - 31 Ekim 2015 tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşecek


Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen, Türkiye’nin en önemli ev tekstili fuarlarından biri olan HOME&TEX Fuarı, bu yıl üçüncü kez kapılarını açacak. Ev tekstili ve dekorasyonuna dair her türlü ürünün yer aldığı, HOME&TEX, Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Orta Doğu ve Avrupa başta olmak üzere Bağımsız Devletler Topluluğu, Kuzey Afrika bölgelerinden de toptancılar, perakende noktaları ve dekoratörleri konuk edecek. Yerli-yabancı, yaklaşık 40 bin ziyaretçiyi 28 - 31 Ekim 2015 tarihleri arasında CNR EXPO’da ağırlayacak HOME&TEX, 600 katılımcı ile 40 bin metrekare alanda açılacak. 


Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Başkanı Yaşar Küçükçalık, fuarların sektör için büyük önem taşıdığını dikkat çekerek “HOME&TEX Fuarı, Türkiye’nin ikinci, Dünyanın ise dördüncü büyük ev tekstili fuarı olarak bizler için çok değerli. Sadece 3 yıl içerisinde gelinen noktaya bakıldığında, ülkemiz için ev tekstili sektörünün ne kadar büyük önem taşıdığını görmek mümkün” şeklinde konuştu.    


TETSİAD Yönetimi ve üyeleri tarafından büyük önem verilen, yurt içi ve yurt dışında çeşitli organizasyonlar ve yayınlarla duyurumu yapılan HOME&TEX Fuarı, Türk ev tekstili sektörü ihracatının büyümesinde önemli bir rol oynuyor. İhracat ve dış ilişkilerin yanı sıra,  iç piyasaların gelişmesinin de sektör için büyük önem taşıdığını savunan TETSİAD, HOME&TEX Fuarı ile ülke içi piyasaların da hareketlenmesine katkı sağlıyor. 


Her türlü ev tekstili bu fuarda


Fuarda; tül, perde, brode, döşemelik kumaş, perde aksesuarları, perde mekanizmaları, uyku ve yatak odası ürünleri, mutfak ve yemek odası tekstili, havlu ve banyo ürünleri, dekorasyon ürünleri, duvar kaplamaları, yer kaplamaları ve iplik türleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. HOME&TEX Fuarı’nın tüm katılımcı firmaları için projelendirilip üretilen stantları,  istenilen metre karelerdeki ihtiyaçlara cevap verecek şekilde dizayn edilmesi ile katılımcılara büyük kolaylık sağlamakta. HOME&TEX Fuarı, ulusal ve uluslararası satın almacılar ile buluşma, direk olarak sipariş alma ve sektörel gelişmeleri yakından izleme gibi imkânlar sağlayarak, katılımcı firmaları, genişleyen bu pazarın tüm bileşenleriyle aynı çatı altında buluşturuyor.


Avrupa, Balkanlar ve Ortadoğu’dan ziyaretçi akını 


Aralarında Almanya, Fransa, Rusya, Kanada, İran, Çin gibi ev tekstilinde büyük ticaret hacmine sahip ülkelerin de bulunduğu ziyaretçiler, ev tekstili ve dekorasyon dünyasındaki son gelişmeleri ve trendleri takip etmek için “Dünya’nın Ev Tekstili Merkezi” haline gelen Türkiye’ye misafir olacak. 




Geri Dön