26 / 04 / 2024

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Firma: Home Yapı

Proje: Gümüşyaka Kurtsan Villaları

Kentsel dönüşüm ve konut projelerine hız veren Home Yapı Silivri'de yeni projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Firma, Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinin inşaatına başladı.



Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların zevklerine uygun olarak konut projelerini hayata geçiren  Home Yapı  yeni projesi için harekete geçti. Firma son olarak Silivri-Gümüşyaka’da Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesini hayata geçiriyor. Denize sıfır konumda yer alan proje yer alan villaların etrafı ağaçlarla çevirili yeşilliklerin içinde yer alırken huzur ve modern anlayış bir arada olacak. 

Gümüşyaka Kurtsan Villaları nda yaşam bu yıl başlıyor!

2 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen proje 3 blok 7 bağımsız birimden oluşuyor. Proje içerisinde 10 araçlık kapalı otopark, havuz, güneşlenme terası, deniz manzaralı seyir terasları, mini kafe bar, yeşilliklerin içerisinde sirkülasyon ve oturma alanları yer alıyor. 

Bütün ihtiyaçlara cevap veriyor

Silivri'deki villa projelerin yoğun ilgiyle karşılaştığını söyleyen Home Yapı Kurucu Ortağı İnşaat Mühendisi Nevzat Ülküseven, “Gümüşyaka bölgesi, şehre kolay ulaşılabilir olmasının yanı sıra, güneşlenip denizin tadını çıkarmak ve doğa ile iç içe, ferah bir yaşam sürmek isteyenler için çok uygun bir yer. 

Gümüşyaka Kurtsan Villaları nda yaşam bu yıl başlıyor!

Home Yapı Mühendislik olarak, özellikle hakim olduğumuz Silivri bölgesinde gelen talepler doğrultusunda, şeffaflık ilkesine bağlı kalarak müşterilerimize istedikleri projeleri eksiksiz olarak teslim ediyoruz. Gümüşyaka Kurtsan Villaları Projemiz de aksama olmadan tam gaz devam ediyor. 2021 yılı içerisinde, Home Yapı güvencesiyle sahibine teslim edilecektir.

Sahiplerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek izole ve yeşilliklerin içerisinde, modern bir bakış açısıyla tasarlanmış villalar, özel sipariş üzerine tasarlanmıştır.” dedi. 

Hem klasik hem yenilikçi mimariyle tasarlandı

Projenin mimari detayları hakkında açıklamalarda bulunan Home Yapı Kurucu Ortağı Mimar Hasan Aksel Yağcıoğlu, “Gümüşyaka Kurtsan Villaları, modern ve klasik anlayışı bütünleştirdiği için klasikleşmiş villa mimarisi kalıplarının dışında yenilikçi bir proje. Konforun üst düzeyde tutulduğu, denize sıfır konumuyla doğanın dokusuna uygun yeşil alanı fazla olan lüks bir tasarım yaptık. Müşterimizle yaptığımız istişareler neticesinde de projemizin inşaatına hızla başladık. 

Gümüşyaka Kurtsan Villaları nda yaşam bu yıl başlıyor!

Projemizde, güvenlik ön planda tutularak, yüksek kaliteli beton ve nervürlü demir kullanıldı. Deprem riski taşımayan yönetmeliklere uygun halde ve tüm kalemlerde birinci sınıf malzeme ve işçilikle imalat devam ediyor.

24 saat kamera kayıt güvenlik sistemi, otomatik panjur, çevre ve peyzaj düzenlemesi, üst düzey ısı ve ses izolasyonunun bulunduğu proje, eksiksiz ve müşterilerimize kendilerini ait hissedecekleri bir yaşam alanı olacak.” şeklinde konuştu. 

Adres:Selimpaşa Mah. Hayalet Sok.(D100 Yan Yol) No:31/C Silivri/İSTANBUL
Tel:0212-731-36-00
0555-889-36-00

https://www.homeyapi.com.tr/index.html


projeye sor



Geri Dön