29 / 03 / 2024

Gölmahal Villaları’nda yaşam başladı!

Gölmahal Villaları’nda yaşam başladı!

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Gölmahal

Yalçınlar Group tarafından, Büyükçekmece Gölü kıyısında inşa edilen lüks yaşamın yeni adresi GölMahal’de yaşam başladı. Pek çok özellikle çevre dostu bir proje olarak dikkat çeken GölMahal, bölgede yepyeni bir yaşamın kapısını açıyor...



Yalçınlar Group tarafından, Büyükçekmece Gölü kıyısında inşa edilen lüks yaşamın yeni adresi GölMahal’de yaşam başladı. Sahip olduğu pek çok özellikle çevre dostu bir proje olarak dikkat çeken GölMahal, bölgede yepyeni bir yaşamın kapısını açıyor.


Türkiye’de pek çok ilke imza atan  Gölmahal  Villaları, standart binalara göre %20 ile %50 gibi ciddi oranlarda enerji tasarrufu sağlıyor. GölMahal Villaları, sitede kurulan güneş enerji panelleri ile kendi elektriğini kendisi üretiyor. Bu elektrik sosyal tesis ve ortak alan aydınlatmalarında kullanılıyor. Villa çatılarında bulunan güneş panelleri ile sıcak su ihtiyacı sağlanıyor.


Özel tasarımlı çatılardan gelen yağmur suları arıtılarak geri dönüşümü sağlanan sular, yeniden kullanıma veriliyor.  


Doğalgaz kullanılmayan GölMahal’de ısınma, ısı pompası ile sağlanıyor. Dolayısıyla çevreye karbon salımı yapılmıyor ve çevre kirliliği yaratılmıyor. Isı pompası yazın da villalarda serinletmeyi sağlıyor. GölMahal’de ayrıca, merkezi klima ve fan coil sistemi de yer alıyor.


Evdeki çatıdan bodruma kadar inen iç bahçe ile tüm evde maksimum gün ışığından faydalanılabilen villalarda, ses ve ısı yalıtımı, çatı ve temel izolasyonuna da son derece dikkat ediliyor. 


Sahip olduğu pek çok özellik ve sunduğu sayısız konfor ile dikkat çeken, geniş alanlarda gerçek müstakil hayat imkanı sunan projede villa sahipleri, sosyal tesis ve marketten de 1/38 hisse sahibi olacak.



projeye sor



Geri Dön