18 / 04 / 2024

Gölmahal Villaları büyükçekmece

Gölmahal Villaları büyükçekmece

Yalçınlar Group tarafından, Büyükçekmece Gölü kıyısında inşa edilen lüks yaşamın yeni adresi GölMahal’de yaşam başladı. Pek çok özellikle çevre dostu bir proje olarak dikkat çeken GölMahal, bölgede yepyeni bir yaşamın kapısını açıyor...

Gölmahal Villaları'nın yüzde 15'i yabancı yatırımcılara satıldı!

Büyükçekmece Gölü kıyısında inşa edilen Gölmahal Vilları projesi 40 milyon dolar yatırım değeriyle yükseliyor. Gölmahal Vilları projesi Avrupa, ABD ve Ortadoğu'dan yatırımcılara yüzde 15 oranında satış gerçekleştirdi

GölMahal Villaları Temmuz'da teslim! 1 milyon 395 bin dolara!

Büyükçekmece Gölü kıyısında huzurlu, güvenli, doğa ile iç içe ve konforlu bir yaşamın kapısını açan, villa sahiplerine 2.5 dönüme yakın arsa üzerinde gerçek müstakil hayat imkanı sunan GölMahal Villaları’nın ilk etabında yaşam Temmuz ayında başlıyor...

Yalçınlar Gölmahal Evleri'nde 60 ay vade farksız!

60 aya kadar vade farksız vadelendirmenin yapıldığı Gölmahal’de KDV’nin yarısı da Yalçınlar Group tarafından tüketiciler adına ödeniyor.

Gölmahal Villaları Büyükçekmece'de 1 milyon 295 bin dolara!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece göl kenarında hayata geçirilen Gölmahal Villaları’nda yazın sıcaklığı hissedilmiyor

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Büyükçekmece'de depremden hasar gören 8 bina yıkıldı!

Büyükçekmece'de geçen yıl eylül ayında merkez üssü Marmara Denizi Silivri açıkları olan 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören 8 bina ve 100 bağımsız bölümün yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece Adliye binasına depreme dayanıksız raporu: Göçme riski var!

Uzmanlar büyük İstanbul depreminin kapıda olduğuna ve acilen önlem alınması gerektiğine her gün dikkat çekerken Büyükçekmece Adliyesi’nin depreme dayanıksız olduğu Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği (TBDY) çerçevesinde alınan raporla öğrenildi. 

İstanbul Büyükçekmece'deki bina görenleri şaşırtıyor!

İstanbul Büyükçekmece'deki tarihi Yusuf Paşa Hamamı’nın üzerine inşa edilen iş merkezi, görenleri şaşırtıyor.  1800’lü yıllarda hamam olarak kullanılan tarihi yapının üzerinde 5 katlı iş merkezi bulunuyor...

İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılacak!

Silivri'de meydana gelen depremde hasar gören İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılıp yeniden inşa edilecek...

Büyükçekmece Yat Limanı inşaatının bir kısmı denize gömüldü!

Büyükçekmece Belediyesi bilimsel raporlara rağmen yat limanında ısrarını sürdürdü. 40 milyon dolar maliyetli liman suya gömüldü.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019!

Büyükçekmece Batı Mahal güncel fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Proje 3 etap halinde inşa ediliyor.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gölmahal Villaları büyükçekmece Haberi

Gölmahal Villaları büyükçekmece

Yalçınlar Group tarafından, Büyükçekmece Gölü kıyısında inşa edilen lüks yaşamın yeni adresi GölMahal’de yaşam başladı. Sahip olduğu pek çok özellikle çevre dostu bir proje olarak dikkat çeken GölMahal, bölgede yepyeni bir yaşamın kapısını açıyor.


Türkiye’de pek çok ilke imza atan GölMahal Villaları, standart binalara göre %20 ile %50 gibi ciddi oranlarda enerji tasarrufu sağlıyor. GölMahal Villaları, sitede kurulan güneş enerji panelleri ile kendi elektriğini kendisi üretiyor. Bu elektrik sosyal tesis ve ortak alan aydınlatmalarında kullanılıyor. Villa çatılarında bulunan güneş panelleri ile sıcak su ihtiyacı sağlanıyor.


Özel tasarımlı çatılardan gelen yağmur suları arıtılarak geri dönüşümü sağlanan sular, yeniden kullanıma veriliyor.  


Doğalgaz kullanılmayan GölMahal’de ısınma, ısı pompası ile sağlanıyor. Dolayısıyla çevreye karbon salımı yapılmıyor ve çevre kirliliği yaratılmıyor. Isı pompası yazın da villalarda...