23 / 04 / 2024

Honda Accord fiyatlarında son dakika! İşte 2022 Mart ayı fiyat listesi...

Honda Accord fiyatlarında son dakika! İşte 2022 Mart ayı fiyat listesi...

Honda, Accord modellerinin Mart ayına ilişkin güncel fiyat listesini açıkladı. Honda Accord Mart ayı fiyat listesi ne oldu? İşte merak edilen fiyat listesi...



Pandemi ile birlikte ortaya çıkan üretim krizlerine ekonomik sorunlarında eklenmesi otomotiv sektörünü olumsuz yönde etkiledi. Bu durumda otomobil satışları duraksamaya başladı. Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Honda Accord fiyat listesine göz atabilir.

Honda Accord modeli otomobil severlerin karşısına ilk olarak 2021 senesi ekim ayın da çıkmıştı. Honda, Accord modelinin üst düzey teknolojisi ve tasarımı ile büyük ilgi ile karşılanmıştı. Ülkede üretim faaliyetleri gerçekleştiren Japon otomobil üretici Honda Accord modelinin yenilenen fiyat listesini ve özelliklerini açıkladı.

Honda Accord fiyatlarında son dakika! İşte 2022 Mart ayı fiyat listesi...

Honda Accord özellikleri

Accord geniş gövdesine, daha uzun olması ve alçak tavan tasarımı ile alıcılarına sunuluyor. 2022 model Honda Accord, 570 litrelik bagaj hacmi ile geniş ailelerin ilk tercihleri arasında yerini almayı başarıyor. Model 190 PS gücünde ve 260 Nm tork kapasitesi ile birlikte geliyor. Kullanıcılarına rahatlığı ve estetikliği bir anda sunan otomobil iyileştirilmiş sürüş performansı ile de sınıfının önde gelen modellerinden oluyor.

Peki Honda Accord güncel fiyat listesi nasıl? İşte fiyat listesi...
 


Geri Dön