20 / 04 / 2024

Honda Jazz e-HEV’e büyük zam geldi! Jazz e-HEV’in yeni fiyatını görenler şaştı kaldı!

Honda Jazz e-HEV’e büyük zam geldi! Jazz e-HEV’in yeni fiyatını görenler şaştı kaldı!

Tüketicilerin en çok tercih ettiği ve Türkiye’de hatırı sayılır bir piyasaya sahip olan araç markalarından Honda, resmi internet sitesinden modellerinin güncel fiyatını duyurdu. Hibrit özelliğiyle yolların aranan araçlarından Jazz e-HEV’e tam 44 bin TL zam geldiği öğrenildi.



Benzinli araçların doğaya verdiği zarar her geçen gün daha fazla hissedildikçe, otomobil şirketleri de doğayı korumaya yönelik adımlar atarak hem hibrit hem de tamamen elektrikli araçlar üretmeye başladı. Honda da bu kapsamda hibrit özellikli Jazz e-HEV’i üreterek bir yandan müşterilerini memnun ederken, diğer yandan da doğayı korumaya çalıştı.

Honda, her mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da güncel fiyatlarını resmi internet sitesinden paylaştı ve Jazz e-HEV’e 44 bin TL zam yapıldığını duyurdu. Peki, Honda Jazz e-HEV’in yeni fiyatı ne kadar oldu? Jazz e-HEV’in özellikleri neler? İşte detaylar...

Honda Jazz e-HEV’e büyük zam geldi! Jazz e-HEV’in yeni fiyatını görenler şaştı kaldı!

SİHİRLİ KOLTUKLAR İLE BENZERSİZ ESNEKLİK

Bu otomobil, Sihirli Koltukları ile her zaman size ayak uyduruyor. Bunun yanı sıra, kabin içerisinde çok yönlü kullanım imkânı sağlıyor. Sadece bir hareketle 60:40 oranında katlanabilen koltuklar, arka koltukların yer aldığı bölümü de depolama alanı olarak kullanmanıza olanak veriyor. Aynı zamanda, dikey pozisyona da getirilebilen Sihirli Koltuklar, yanınızda olması gereken eşyalarınızı kabin içerisinde depolamanızı sağlıyor.

Peki, Honda Jazz e-HEV’in yeni fiyatı ne kadar oldu? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön