18 / 05 / 2024

Honda Jazz Mart 2022 fiyat listesi!

Honda Jazz Mart 2022 fiyat listesi!

Otomobil tedarik sorunlarının ardından küresel çapta yaşanan çip krizi otomobil fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu. Böylece Honda, Jazz modelinin Mart ayına özel fiyat listesini açıkladı. İşte Honda Jazz Mart 2022 fiyat listesi...



Otomobil tedarik sorunlarının ardından küresel çapta yaşanan çip krizi otomobil fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu. Ülkemizde sıfır araba almanın zor olduğu bu dönemde otomobil markalarından güzel haberler gelmeye başladı. Bu otomobil markalarından bir taneside Honda oldu. Honda Jazz modelinin Mart ayına özel fiyat listesini yeniledi. Sıfır otomobil satın alma niyetinde olanlar, Honda Jazz modelinin güncel fiyat listesini göz atabilir.  

Honda Jazz Mart 2022 fiyat listesi!

Honda Jazz e:HEV modelinin özellikleri

Honda Jazz modeli, yenilenen tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleri ile otomobil severleri bekliyor. Jazz’ın aerodinamik açıdan daha verimli hale gelebilmesi için dış tasarımda olabildiğince yalın ve dinamik hatlar kullanılmış.

Honda Jazz Mart 2022 fiyat listesi!

Her zaman olduğu gibi kendine özgü çizgileri ve fonksiyonelliği ile sınıdın öne çıkan modelleri arasında yer alıyor. Son derece modern ve yalın çizgiler, Jazz’a benzersiz bir kişilik kazandırıyor. Aracın dinamik görünümünü tamamlayan 16 inçlik alaşımlı jantlar, otomobilin akıcı sürüş performansına da katkıda bulunuyor.

Peki Honda Jazz modelinin Mart fiyat listesi nasıl? İşte Mart 2022 fiyat listesi...


Geri Dön