24 / 04 / 2024

HSBC Bank'tan 16 bin TL-480 bin TL arasında satılık konut!

 HSBC Bank'tan 16 bin TL-480 bin TL arasında satılık konut!

HSBC Bank A.Ş., ihtiyaç fazlası konut, işyeri, imarlı arsa ve tarlalarını internetten satışa çıkardı



Verilen ilan şöyle;


HSBC BANK A.Ş. İHTİYAÇ FAZLASI GAYRİMENKULLERİ 06 -10 AĞUSTOS 2012 TARİHLERİ ARASINDA ELEKTRONİK TEKLİF ALMA YÖNTEMİ İLE SATILACAKTIR.


Muhammen değerleri 16.000-480.000 TL arasında konutlar; İstanbul (Bağcılar, Bayrampaşa, Esenler, G.O.Paşa ve Pendik),  Ankara  (Akyurt, Elmadağ, Etimesgut ve Kazan), Antalya (Alanya ve Finike), Aydın (Didim ve Kuşadası), Balıkesir (Edremit), Bursa (Karacabey ve Mudanya), Çorum, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Hatay,  İzmir  (Kemalpaşa), Kocaeli (Başiskele, Gölcük ve Kartepe), Malatya, Muğla (Bodrum, Fethiye ve Milas), Nevşehir, Sakarya (Kaynarca), Samsun (Atakum ve Bafra), Tekirdağ (Çorlu), Uşak, Yalova (Armutlu ve Çınarcık), Zonguldak (Ereğli) il ve ilçelerinde,

Muhammen değerleri 10.000-368.000 TL arasında ofisler, dükkanlar, binalar; İstanbul (Zeytinburnu),  Adana  (Seyhan), Ankara (Çankaya, Keçiören, Mamak ve Pursaklar), Antalya (Alanya, Muratpaşa ve Kumluca), Bursa (Yenişehir), Denizli (OSB), Düzce (Akçakoca), Kocaeli (Gölcük ve Körfez) il ve ilçelerinde.

Konut ve ticari imarlı arsalar, tarlalar; Sakarya'nın Merkez ve Söğütlü ilçelerinde;

Teklif verme işlemi internet üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Teklif vermek isteyenlerin 1.000 TL teminat yatırması ve Elektronik Teklif Sistemi'ne giriş için şifre alması gerekmektedir.

Gayrimenkullerle ilgili detaylı bilgi ve teklif verme şartları www.hsbc.com.tr Satılık Gayrimenkuller sayfasındadır.

tel: 0212 36612 80

HSBC


İlan için tıklayın!


Geri Dön