27 / 04 / 2024

Hukukçular Towers Ofis Projesi'nde teslimler Temmuz sonunda! 565 bin TL'ye!

Hukukçular Towers Ofis Projesi'nde teslimler Temmuz sonunda! 565 bin TL'ye!

Firma: Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı

Proje: Hukukçular Towers

208 ofis ve 30 adet mağazadan oluşan Hukukçular Towers Ofis Projesi'nde teslimler önümüzdeki ay sonunda başlayacak. Projede satılık 3 adet ofis kaldı



Kartal Adliye Sarayı'na oldukça yakın bir konumda bulunan Hukukçular Towers Ofis Projesi'nde son 3 ofisin satışı devam ediyor. Toplam 208 ofis ve 30 adet mağazadan meydana gelen  Hukukçular Towers  projesinde teslimler Temmuz ayının sonunda yapılacak.


Hukukçular Towers projesinde 75 metrekarelik ofis 565 bin TL'ye, 145 metrekarelik ofis 1 milyon 345 bin TL'ye alıcılara sunuluyor. Projeden ofis bedelinin yüzde 75'i için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Kılıçoğlu ve Delta Yapı ortaklığı imzası taşıyan Hukukçular Towers projesinde ofisler deniz ve Adalar manzarasına sahip. 20 katlı ikiz kule halinde yapılan Hukukçular Towers projesinin inşaat alanı 32 bin 964 metrekare olarak belirlendi. 


Her katta bulunan kat bahçesiyle dikkat çeken Hukukçular Towers projesinde her ofis için özel kapalı otopark yeri bulunuyor. Dört tarafı yollarla çevrili konumuyla dikkat çeken Hukukçular Towers projesinde elektrik kesintilerinde yol, çevre aydınlatma, merkezi sistemler ve tüm ofislere acil enerji gereksinimini karşılamak üzere jeneratör sistemi yer alıyor.


0216 370 0 400   


http://www.kilicogludelta.com   


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön