26 / 04 / 2024

Hurda fiyatları fırladı! Rekor zam görüldü! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları fırladı! Rekor zam görüldü! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 8 Kasım 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı. Vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını merak ediyor. Peki bugün bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel hurda fiyat listesi 8 Kasım 2022.



Hurda fiyatları bugün rekor seviyeye yaklaştı. Bakır hurda fiyatları resmen tavan yaptı. Bakır hurdaya bugün 3,00 lira zam geldi. 


Son günlerde sık sık gündeme gelen yeşil ekonomi ile birlikte hurdanın da öneminin artması bekleniyor.  Bu durumun, Türkiye'nin rekabet gücünü olumsuz etkileyeceği ve yurt içi çelik üretiminde sorunlar oluşturacağı da gündeme getiriliyor. Bu gelişmelerle hurda fiyatlarının yukarı yönlü hareket etmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde çelik sektörü ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan, ham çelik üretimindeki düşüşün vurgusunu yapıp yılın son çeyreğinin iyi görünmediğini belirtmişti. Hurda fiyatları ile ilgili de açıklama yapan Yayan, AB'nin hurda ihracatına sınırlama getirmek istediğini aktardı. Yayan, konuyla ilgili olarak "Çünkü hurda ithalatının yüzde 50’den fazlası Avrupa’dan. Hurdanın da sıfır karbon hedefi öne sürülerek korumacılığa dahil edilmesi, sektörde ağır tahribata yol açacak"  dedi.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda kaç TL? İşte Güncel hurda fiyatları kaç lira? 8 Kasım 2022 hurda fiyat listesi.


Geri Dön