25 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına bugün zam mı geldi? Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda kaç lira? 8 Şubat fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün zam mı geldi? Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda kaç lira? 8 Şubat fiyat listesi

Bugün bakır fiyatları yükselişe geçti. Bakırın yükselmesi ile gözler bakır hurda fiyatlarına çevrildi. Peki Hurda fiyatlarına bugün zam mı geldi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda kaç lira? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...



Bugün bakır fiyatları, güçlü bir rallinin ardından piyasaların, başlıca ithalatçı Çin'deki talep toparlanmasına güvenmesi ile yükselişe geçti. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile gözler bakır hurda fiyatlarına çevrildi. Peki Hurda fiyatlarına bugün zam mı geldi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda kaç lira? 

BAKIR FİYATLARI YÜKSELİŞE GEÇTİ

Endüstriyel metaller arasında yer alan bakır fiyatları, dünyanın en büyük bakır ithalatçısı olan Çin'deki ekonomik toparlanmaya yönelik iyimserliğin yenilenmesiyle, Salı günü yaşadığı ciddi bir sıçramadan sonra sabit kaldı.

Birinci sınıf bakır fiyatları, bir önceki seansta yaklaşık yüzde 1 arttıktan sonra hafif bir yükselişle 4,0708 dolara çıktı. Kırmızı metal Salı günü dört günlük kayıp zincirini de kırarak yükselişe geçti.

Peki bugün hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatlarına bugün zam mı geldi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda kaç lira? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

 


Geri Dön