26 / 04 / 2024

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 25 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 25 Ocak 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından merak ediliyor.  Hurda fiyatları yeni haftaya yükselişle başlarken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 25 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatlarına son günlerde zam gelmeye başladı.  Gelen zamlarla bakır ve demir hurda fiyatları yükselirken vatandaşlar  güncel hurda fiyatlarını araştırıyor.  Güncel hurda fiyat listesini merak eden vatandaşlar ''hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyat listesi, Hurda fiyatları 2023 kaç lira?'' soruların cevaplarını merak ediyor.

Hurda fiyatlarına en son salı günü 3 lira 90 kuruş zam geldi. Dün ve bugün hurda fiyatları sakin seyrediyor. 

BAKIR VE DEMİR FİYATLARINDA SON DURUM! 

Bakır fiyatları, Çin talebindeki toparlanmanın diğer ülkelerdeki yavaşlayan tüketimi dengelemeye yardımcı olacağına yönelik beklentilerle yükseldi.

Demir fiyatları ise yükselmeye devam ediyor. Bugün payas ince ve kalın demir fiyatına 100 lira zam geldi. Demir fiyatları 16 bin civarında satışa sunuluyor.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? 2023 hurda fiyatları kaç lira ? Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç TL? Hurda demir fiyatları ne kadar? Hurda bakır fiyatları kaç lira? 25 Ocak 2023 hurda fiyat listesi...


 


Geri Dön