26 / 04 / 2024

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatlarının düşüşe geçmesi ile bakır hurda fiyatları düşerken, demire gelen zamlar ise demir hurda fiyatlarını yükseltti. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyat listesi vatandaşlar ve hurda işi yapan binlerce kişi tarafındaan sorgulatılıyor. Son günlerde bakır hurda fiyatları düşerken, demir hurda fiyatları arttı. Bakır fiyatlarının dip seviyelere inmesi, bakır hurda fiyatlarının da düşmesini sağladı. Öte yandan demir cevheri fiyatlarının artması ile yükselişe geçen demir fiyatları demir hurda fiyatlarının zamlanmasına neden oldu. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 

BAKIR FİYATLARI YÜKSELİYOR,  DEMİR FİYATLARI ARTTI!

Demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam geldi. Bugün demir fiyatların 100 TL zam gelirken demir fiyatları resmen tavan yaptı.

Bakır fiyatları son günlerde dip seviyelerde işlem görüyordu. Bugün ise güçlü doların düşüşe geçmesi ile toparlanmaya başladı.

Londra Metal Borsası'nda üç ay vadeli bakır, yüzde 1,1 artışla 9.187 dolar/tona yükseldi. Shanghai Vadeli İşlemler Borsası'nda Mart ayı bakır kontratı yüzde 0,5 düşüşle 10.302,68 dolar geriledi.


 


Geri Dön