27 / 04 / 2024

Hüseyin Avni Mutlu Esenyurt'taki kamu yatırımlarını inceledi!

Hüseyin Avni Mutlu Esenyurt'taki kamu yatırımlarını inceledi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Esenyurt ilçesinde inşaatı devam eden kamu yatırımlarını ve okulları yerinde inceledi. Mutlu, her yatırım noktasında vatandaşlarla da sohbet ederek onların dilek ve taleplerini dinledi...



Vali Hüseyin Avni Mutlu, inşaatları devam eden kamu yatırımlarını Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, İl Genel Meclisi Üyeleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan ile birlikte inceledi. 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve beraberindeki heyet Nihat Delibalta, Mehterçeşme Yusuf Özvatan, 8 derslikli İmam Hatip, TOKİ, Örnek ve Rıfat Ilgaz Ortaokullarının inşaatlarında incelemelerde bulundu. İnceleme yapılan kamu yatırımları ile ilgili değerlendirmelerini yetkililerle paylaşan Vali Mutlu, her yatırım noktasında vatandaşlarla da sohbet ederek onların dilek ve taleplerini dinledi. 


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçeyi ziyaret eden Vali Mutlu’ya belediye tarafından yeni okul alanlarının planlar dâhilinde olduğunu ve bölgede okul sayısının daha da artacağını söyledi. 

Esenyurt Örnek Mahallesinde kısa süre önce açılışı yapılan Hacı Kamer Torun Camisini de ziyaret eden Vali Mutlu, ikindi namazını burada kıldı. Caminin mimarisini çok beğendiğini ifade eden Vali Mutlu’ya vatandaşlar hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’ndan memnun olduklarını ifade ettiler.

Mutlu, incelemeleri sırasında bu sene hizmete giren Belma Barut İlkokulu’nu da ziyaret etti. Burada öğretmen ve öğrenciler ile sohbet eden Vali Mutlu, okulun anasınıfını da gezerek minik öğrenciler ile fotoğraf çektirdi. 



Geri Dön