19 / 04 / 2024

Hüseyin Avni Mutlu esenyurt projeleri ziyaret

Hüseyin Avni Mutlu esenyurt projeleri ziyaret

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Esenyurt ilçesinde inşaatı devam eden kamu yatırımlarını ve okulları yerinde inceledi. Mutlu, her yatırım noktasında vatandaşlarla da sohbet ederek onların dilek ve taleplerini dinledi...

İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Avni Baydar vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1915 mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Avni Baydar hayatını kaybetti.

Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki inşaat mühürlendi!

Hüseyin Avni Paşa Korusu’nun yan parselindeki inşaat, bölge sakinlerinin tepki göstermesi üzerine durduruldu. Mahkeme, Halide Edip Adıvar’ın bir dönem yaşadığı köşkün müştemilatı olarak yapılan inşaatın telafisi güç zararlar oluşabileceğini belirtti...

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Hüseyin Avni Aker Stadı 22 milyon TL'ye millet bahçesi olacak!

Trabzon'da bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın millet bahçesine dönüştürülmesi için 21 milyon 956 bin TL harcanacak. İnşaat çalışmaları Aslanlar İnşaat ve Enam İnşaat tarafından yürütülecek.

Hüseyin Avni Sipahi'den kira yardımı vaadi!

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, seçildiğinde kirada oturan Çekmeköy sakinlerine kira yardımı yapacağını açıkladı.Ayrıca Sipahi, projelerini notere onaylattırdığını da söyledi.

Hüseyin Avni Mutlu'ya okul kirası davası!

FETÖ’den girdiği cezaevinden geçen ay tahliye edilen İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya yönetim kurulu başkanı olduğu İOSB’de “görevi kötüye kullanmak”tan 2 yıl hapis cezası isteminde bulunuldu. 

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan müteahhitlere ilginç tehdit!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, müteahhitlere 'Yaptığınız her daire için iki ağaç dikeceksiniz. Yoksa ruhsat alamazsınız' diyerek Karşıyaka farkını ortaya koyduklarını ifade ediyor.

Hüseyin Avni Paşa'nın miras davasında flaş gelişme!

Osmanlı sadrazamlarından Hüseyin Avni Paşa’nın 4’üncü kuşak torunları, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün (FSM) Anadolu Hisarı’ndaki 113 dönümlük arazinin dedelerine ait olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Hüseyin Avni Aker Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından hazırlanan Hüseyin Avni Aker Stadyum Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi görücüye çıktı.

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü son durum!

Mehmet Cengiz, İstanbul Boğazı manzaralı Üsküdar'daki Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki yanan köşkün inşaatı için yapı ruhsatını aldı.

Sarıyer Büyükdere Fidanlığı şantiye alanına döndü!

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan ve Büyükdere Fidanlığı olarak bilinen 300 dönümlük arazi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz olarak devredildi, şantiye alanına çevrildi.

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün restorasyonunda son durum!

İstanbul Üsküdar Sultantepe Mahallesi'nde bulunan Fethi Paşa Korusu'na halkın tepkisine rağmen bugün iş makineleri girdi. Fethi Paşa Korusu ile ilgili konuşan yetkililer ise Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nde restorasyon yapıldığını söyledi.

Üsküdar Hüseyin Avni Paşa Köşkü'nün yerine bina mı yapılacak?

Ünlü işadamı Mehmet Cengiz, İstanbul Boğazı manzaralı Hüseyin Avni Paşa Korusu ve Köşkü’nü aldı. Satış işleminden sonra köşk yandı. Cengiz şimdi yanan tarihi köşkün yerine yeni bina yapmak için hazırlığa başladı…

Hüseyin Avni Mutlu esenyurt projeleri ziyaret Haberi

Hüseyin Avni Mutlu esenyurt projeleri ziyaret

Vali Hüseyin Avni Mutlu, inşaatları devam eden kamu yatırımlarını Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, İl Genel Meclisi Üyeleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan ile birlikte inceledi. 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve beraberindeki heyet Nihat Delibalta, Mehterçeşme Yusuf Özvatan, 8 derslikli İmam Hatip, TOKİ, Örnek ve Rıfat Ilgaz Ortaokullarının inşaatlarında incelemelerde bulundu. İnceleme yapılan kamu yatırımları ile ilgili değerlendirmelerini yetkililerle paylaşan Vali Mutlu, her yatırım noktasında vatandaşlarla da sohbet ederek onların dilek ve taleplerini dinledi. 


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçeyi ziyaret eden Vali Mutlu’ya belediye tarafından yeni okul alanlarının planlar dâhilinde olduğunu ve bölgede okul sayısının daha da artacağını söyledi. 

Esenyurt Örnek Mahallesinde kısa süre önce açılışı yapılan Hacı...