28 / 03 / 2024

Hüseyin Oflaz Kiler GYO'nun yönetimine girdi!

Hüseyin Oflaz Kiler GYO'nun yönetimine girdi!

Şehir plancılığı konusundaki 20 yıllık tecrübesiyle imar planlamasında güvenilir isimlerin başında gelen Hüseyin Oflaz, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Kiler GYO) şirketinin bağımsız yönetim kurulu üyesi seçildi



Şehir plancılığı konusunda 20 yıllık tecrübesiyle imar planlamada güvenilir isimlerin başında gelen Hüseyin Oflaz, halka açık gayrimenkul yatırım ortaklıklarından Kiler GYO A.Ş.’nin yönetimine girdi. Kiler GYO A.Ş.’nin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Hüseyin Oflaz’ın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. Karar Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da duyuruldu.

Kiler GYO bugüne kadar İstanbul Sapphire, Referans Kartal, Referans Güneşli projelerine imza atarak gayrimenkul pazarına önemli bir yatırımcı ve proje geliştiricisi olarak adını yazdırdı.


HÜSEYİN OFLAZ KİMDİR?

Bugüne kadar Türkiye’nin birçok noktasında imar planları hazırlayarak kentlerin modern geleceklerine imza atan Hüseyin Oflaz, 1970 yılında Osmaniye’de doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünden 1993 yılında mezun oldu.

Daha sonra, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme İktisadi Enstitüsü yönetici geliştirme programında yöneticilik eğitimi aldı. Ardından 2003 yılında Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Mahalli İdareler bölümünü bitirdi.2013 yılında Kadir Has Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Programında master yaptı. 


Hüseyin Oflaz, 1996 yılı itibariyle, İMPO İMAR A.Ş. kurucu ortağı olup, aktif olarak görevini sürdürmektedir.2004-2010 yılları arasında Küçükçekmece Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

2010 yılında yatırımcıların gayrimenkul yatırımlarını kolaylıkla ve güvenilir biçimde takip edebilmesi için İMPOMES Mülkiyet Erişim Sistemini kuran Hüseyin Oflaz, halen kurucu başkan olarak görevine devam etmektedir.

2014 yılında Scotwork Advanced Negotiating  Skills (Sürdürülebilir Müzakere Yetenekleri Eğitimi) katılarak, sertifikasını da alan Hüseyin Oflaz, şirket yöneticiliğinin yanı sıra 2009 yılı itibariyle Malatya İşadamları Derneği (MİAD) yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.


Geri Dön