25 / 04 / 2024

Hüseyin Şahin: Hizmete açılacak okullar için 1 milyon 419 bin lira ödenek ayrıldı!

Hüseyin Şahin: Hizmete açılacak okullar için 1 milyon 419 bin lira ödenek ayrıldı!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl'deki mevcut okullar ile yeni eğitim öğretim döneminde hizmete açılacak okulların ödenek taleplerinin karşılandığını bildirdi. Anadolu, teknik ve meslek liselerinin ihtiyaçları karşılanacak.



AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl'deki mevcut okullar ile yeni eğitim öğretim döneminde hizmete açılacak okulların ödenek taleplerinin karşılandığını bildirdi. 


Milletvekili Şahin, anadolu, teknik ve meslek liseleri ile Halk Eğitim Merkezi'ne çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması için 1 milyon 419 bin lira ödenek gönderildiğini kaydetti. En büyük ödenek 250 bin lira ile 2014-2015 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek olan Sosyal. Bilimler Lisesi'ne aktarılırken,  TOKİ  Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Anadolu Lisesi'ne yeni okul donatımı için 200 bin, Yenice Abdurrahman Öztarhan Anadolu Lisesi'ne yeni okul donatımı için 180 bin ve Halk Eğitim Merkezi'ne de yeni bina donatımı için 120 bin TL ayrıldı. 


Hüseyin Şahin, 'Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin kaliteli eğitim alması için onlara her türlü olanakların sağlanması noktasında büyük gayret içindeyiz. Üniversitelere hazırlanan gençlerimizin lise eğitimlerini eksiksiz tamamlaması en büyük arzumuz' dedi. 



Olay Bursa 


Geri Dön