28 / 03 / 2024

Hizmete açılacak okulların ödenek talepleri

Hizmete açılacak okulların ödenek talepleri

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl'deki mevcut okullar ile yeni eğitim öğretim döneminde hizmete açılacak okulların ödenek taleplerinin karşılandığını bildirdi. Anadolu, teknik ve meslek liselerinin ihtiyaçları karşılanacak.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonu yakın zamanda hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonunun yakın aylarda hizmete açılması için çalışmaların yoğunlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Yarın gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Mitingi" ile birlikte, dünyanın beşinci, Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğine sahip olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı hizmete açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılışa katılacak.

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 2023'te hizmete açılacak!

Bakan Karaismailoğlu,  önümüzdeki aylarda Ankara-Sivas Hızlı tren hattını hizmete açacaklarını duyurdu. Kapıkule-Halkalı arasında da hızlı tren çalışmalarının devam ettiğini ve şu anda arazide 4 bin 500 kilometre hızlı tren yatırımının olduğunu açıkladı.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı çok yakında hizmete açılacak!

Başakşehir- Kayaşehir Metro Hattı'nın çalışmaları sonlandı. Çok yakında hizmete açılacak.

Gebze-OSB metro hattı 2023'te hizmete açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2023 senesinde Gebze-OSB metro hattının hizmete açılacağını dile getirdi.

İstanbul'da 2021'de hangi metro hatları hizmete açılacak?

Bir televizyon kanalında gündeme dair soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 yılı sonu itibarıyla hizmete açılacak metro hatları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Sincan Belören Millet Bahçesi 2022'de hizmete açılacak!

Sincan Belören Millet Bahçesi'nde "Millet Bahçeleri İlk Fidanla Buluşuyor" etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sincan Belören Millet Bahçesi'nin önümüzdeki yıl hizmete açılacağını söyledi. 

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Medistanbul'un ilk hastanesi Mart'ta açılacak!

Özel sağlık sektörüne giriş yapan Şenel Sağlık Yatırımları'nın ilk hastanesi olan Medistanbul Mart ayında hizmete açılacak.

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi yarın açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla birinci ve üçüncü kesimleri 4 Eylül'de törenle açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun, ikinci kesimi de yarın hizmete açılacak.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı 2022'de hizmete açılacak!

2016'da inşasına başlanan Dudullu Bostancı Metro Hattı'nın 2022'de hizmete açılacağı açıklandı.

Hizmete açılacak okulların ödenek talepleri Haberi

Hizmete açılacak okulların ödenek talepleri

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl'deki mevcut okullar ile yeni eğitim öğretim döneminde hizmete açılacak okulların ödenek taleplerinin karşılandığını bildirdi. 


Milletvekili Şahin, anadolu, teknik ve meslek liseleri ile Halk Eğitim Merkezi'ne çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması için 1 milyon 419 bin lira ödenek gönderildiğini kaydetti. En büyük ödenek 250 bin lira ile 2014-2015 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek olan Sosyal. Bilimler Lisesi'ne aktarılırken, TOKİ Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Anadolu Lisesi'ne yeni okul donatımı için 200 bin, Yenice Abdurrahman Öztarhan Anadolu Lisesi'ne yeni okul donatımı için 180 bin ve Halk Eğitim Merkezi'ne de yeni bina donatımı için 120 bin TL ayrıldı. 


Hüseyin Şahin, 'Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin kaliteli eğitim alması için onlara her türlü olanakların sağlanması noktasında büyük gayret içindeyiz. Üniversitelere...