27 / 04 / 2024

Hüseyin Şahin kimdir?

Hüseyin Şahin kimdir?

Devam eden projeler arasında Marina Egesel, Triyanda Evleri ve Beyaz Evler gibi projeleri bulunan Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin kimdir? Egesel İnşaat ne zaman kuruldu? İşte yanıtı...



Hüseyin Şahin kimdir?

Hüseyin Şahin, Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanıdır. Egesel İnşaat'ın devam eden projeleri arasında Marine Egesel, Triyanda Evleri ve Beyaz Evler yer alıyor.


Egesel İnşaat..

Egesel İnşaat, tarihçesini internet sitesinde şu şekilde açıklıyor:

1995 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız, konut, mesken ve taşınmaz mülkler konusunda başarılı pek çok projenin sahibidir. EGESEL İNŞAAT, ele aldığı tüm projelerde arazi seçiminden zemin sağlamlaştırmaya, çevreye ve yönetmeliklere uygun projelendirmeden yaşam alanlarına değer katan en küçük ayrıntılara kadar tüm süreci titizlikle yönetir ve satışı gerçekleştirir.


Sağlam alt yapısı ve ekonomik gücünü, zengin teknik kadroyla bütünleştiren EGESEL İNŞAAT, inşaat mühendisi, mimar ve içmimarların tüm bilgilerini büyük bir uyumla birleştirdiği mükemmel projelere imza atar. Bünyesinde içmimar bulunan ender firmalardan biri olan EGESEL İNŞAAT’ta hedeflenen ilk nokta “minimum hata”dır. Ve bu hedef verimliliği arttırır.


Şirketimiz prensiplerinden ödün vermeden ilkelerine bağlılığı, üstün kalite anlayışı ve üzerinde önemle durduğu güvenilirliği ile İzmir’de pek çok kişiyi konut sahibi yapmıştır. EGESEL İNŞAAT müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini tespit ederek, onlara değer katacak yaşam alanları yaratmak, satış ve satış sonrasında tüketici haklarını koruyarak müşteri memnuniyeti odaklı, güvenilir, kolay erişilebilir ve kaliteli hizmet sunmak için çalışmaktadır.


Son 10 yıldır Gaziemir ilçesinde 800’den fazla konut ve işyeri inşa eden ve halen başta Bayraklı’da gerçekleştirilmek için yola çıkılan büyük proje olmak üzere yeni inşaatlara da giren EGESEL İNŞAAT, tecrübe ve birikimleriyle her boyutta ve her türlü inşaat işini yapabilme yetenek ve potansiyeline sahiptir.




Geri Dön