19 / 04 / 2024

Hüseyin Şirin'den engellilere TOKİ müjdesi!

Hüseyin Şirin'den engellilere TOKİ müjdesi!

Hüseyin Şirin engellilere TOKİ müjdesi verdi. Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin Üzülmez de yapılması planlanan toplu konutlarla ilgili açıklamalarda bulunarak engellilere yüzde 5 kontenjan verileceğini ifade etti




Zonguldak Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin Üzülmez'e yapılacak toplu konutlarla ilgili açıklamalarda bulunarak engellilere yüzde 5 kontenjan verileceğini söyledi. 

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin Üzülmez de yapılması planlanan toplu konutlarla ilgili açıklamalarda bulunarak engellilere yüzde 5 kontenjan verileceğini ifade ederek şu bilgileri verdi: "Bilindiği gibi ilimizde önümüzdeki aylarda  TOKİ  tarafından toplu konut başlayacak olup toplamda 4500 civarında konut yapılacak. Üzülmez mevkiisin de yapılacak olan toplu konut için bizde bu konuda Zonguldak Ak Parti Milletvekili Özcan Ulupınar ile beraber TOKİ'ye gidip bir görüşme yaptık. TOKİ'nin yasal sözleşmesinde yapılan TOKİ konutlarında engellilere yüzde 5 civarında kontenjan veriliyor. 

Zonguldak'ta yapılacak olan TOKİ konutlarında uygulanması için gerekli görümleri yaptık ve teyitleri aldık. Dört gözle inşaatın başlamasını bekliyoruz. Resmi prosedür başlayınca müracaatlar başlayacak. Büyük ihtimalle 150 konut engellilere tahsis edilecek. Talep doğrultunda fazla talep olursa engelli vatandaşlarımız kendi aralarında bir kura çekerek bu konutlara sahip olacak.



Karabük Postası


Geri Dön