25 / 04 / 2024

Hüseyin Üzülmez'den belediye hizmet binası inşaatı iddialarına yanıt!

Hüseyin Üzülmez'den belediye hizmet binası inşaatı iddialarına yanıt!

Kartepe'de devam eden belediye hizmet binası inşaatı ile ilgili iddialarda bulunan Cumhur Karakadılar'a yanıt veren Hüseyin Üzülmez, "Halkımızın yararına olduğuna inandığımız her konuda, risk almaktan kaçınmayız" dedi.




CHP Kartepe İlçe Örgütü, Sapanca Maşukiye yolu Cengiz Topel Havaalanı ve Suadiye Kavşağı ile sınırlı alanda devam etmekte olan belediye hizmet binası inşaatı hakkında soru sormuş ve iddialarda bulunmuştu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise bu soruları yanıtlayarak iddialara cevap verdi. Proje sürecinde konu ile ilgili bilgi talebinde bulunan muhataplara bilgi verildiğini kaydeden Üzülmez, "Yeteri kadar anlaşılmadığımızdan kaynaklandığını düşündüğümüz haberle ilgili kamuoyunu aydınlatma ihtiyacı hasıl olmuştur" dedi. 


"MECLİSTE ONAYLANDI" 


Hüseyin Üzülmez, "Söz konusu bina, devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan yerlerden olup Kartepe İlçe Kent Mezarlığı, mezarlık müştemilatları ve yönetim ofislerini de içinde bulunduran, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri müdürlüklerinin idari ofis ve araç gereç parkı olarak yapılmaktadır. İnşaatın yapıldığı arazinin imar planı çalışmaları, Mayıs ayı Büyükşehir meclisinde onaylanmıştır. Ayrıca belediye hizmet alanı ve açık pazar alanı plan teklifleri için kurum görüşleri beklenmektedir" şeklinde konuştu. 


"ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYARIZ"


 Üzülmez, "Mezarlık alanı plan yapımı sürecinde, 1 lava Kuvvetleri Komutanlığı ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün olumlu görüşleri bulunmaktadır. Belediye hizmet alanı ile ilgili, ilgili komutanlığın inceleme ve görüş oluşturma çabaları devam etmektedir. Söz konusu bina, Büyükşehir ve belediyemiz imkanları ile şu anki aşamaya getirilmiştin Projenin 1 bölü dörtlük kısmı tamamlanmıştır. Halkımızın yararına olduğuna inandığımız her konuda, risk almaktan, elini taşın altına koymaktan çekinmeyiz" dedi. 



Çağdaş Kocaeli



Geri Dön