18 / 04 / 2024

kartepe yeni belediye hizmet binası

kartepe yeni belediye hizmet binası

Kartepe'de devam eden belediye hizmet binası inşaatı ile ilgili iddialarda bulunan Cumhur Karakadılar'a yanıt veren Hüseyin Üzülmez, "Halkımızın yararına olduğuna inandığımız her konuda, risk almaktan kaçınmayız" dedi.

O ilimizde belediye birçok yeni işyerinin ihalesini yapıyor! 50 bin 700 TL’den başlıyor…

Belediye yeni sanayi iş yerinin satış ihalesini yapacağını duyurdu. İşte yatırımcıların merak ettiği detaylar…

KPSS'siz de alım yapılıyor! Başvurular başladı, bu fırsat kaçmaz

İş arayan vatandaşlar ilk olarak bulundukları adreslerdeki belediye iş ilanlarını merak ediyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni iş ilanları yayımlıyor. 13 Ocak il il yeni belediye iş ilanları yenilendi. İşte tüm ayrıntılar...

New York Belediye Başkanı Eric Adams maaşını Bitcoin olarak istiyor!

ABD'nin New York kentinin yeni belediye başkanı Eric Adams, maaşının Bitcoin olarak ödenmesini talep ediyor. 

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Başakşehir’in çevreci ve akıllı belediye binası 29 Ekim’de açılacak!

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

Cizre Belediyesi yeni binası için gün sayıyor!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde inşa edilen yeni belediye hizmet binası yakın zamanda hizmete açılacak. 

Kartepe Çepni-Suadiye Kent Çarşısı hizmete açıldı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Çepni-Suadiye Kent Çarşısı, Suadiye Pazarı’nın yeni yerinde ilk gününde gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Nuh'un Gemisi görünümlü Şırnak Belediye hizmet binası hizmete açıldı!

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmete açıldı.

Kartepe'nin yeni cazibe merkezi açılışa hazır!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Derbent Meleksuyu bölgesinde inşaatına başlanan kahvaltı ve mesire alanında sona yaklaşıldı.

kartepe yeni belediye hizmet binası Haberi

kartepe yeni belediye hizmet binası


CHP Kartepe İlçe Örgütü, Sapanca Maşukiye yolu Cengiz Topel Havaalanı ve Suadiye Kavşağı ile sınırlı alanda devam etmekte olan belediye hizmet binası inşaatı hakkında soru sormuş ve iddialarda bulunmuştu. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise bu soruları yanıtlayarak iddialara cevap verdi. Proje sürecinde konu ile ilgili bilgi talebinde bulunan muhataplara bilgi verildiğini kaydeden Üzülmez, "Yeteri kadar anlaşılmadığımızdan kaynaklandığını düşündüğümüz haberle ilgili kamuoyunu aydınlatma ihtiyacı hasıl olmuştur" dedi. 


"MECLİSTE ONAYLANDI" 


Hüseyin Üzülmez, "Söz konusu bina, devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan yerlerden olup Kartepe İlçe Kent Mezarlığı, mezarlık müştemilatları ve yönetim ofislerini de içinde bulunduran, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri müdürlüklerinin idari ofis ve araç gereç parkı olarak yapılmaktadır. İnşaatın yapıldığı arazinin imar planı çalışmaları, Mayıs ayı Büyükşehir meclisinde onaylanmıştır....