25 / 04 / 2024

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.



İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, modern bir şehir hayata geçirmek amacıyla planladıkları projeler için tek tek harkete geçtiklerini dile getirdi. 

Dünya Gazetesi'nden Esra Özarfat'ın haberine göre; İnegöl'de Yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı Projesi, Millet Bahçesi, Modern Hayvan Pazarı, DOSTUM Yaşam Merkezi ve Kanal İnegöl Projeleri için harekete geçildi. Kentte özellikle turizm değerini arttıracak projeler planladıklarına vurgu yapan Başkan Alper Taban, planladıkları projeler için çalışmaları başlattıklarını dile getirdi. 

İnegöl Belediyesi nden yatırım atağı!

İlk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğuna dikkat çeken Taban, ayrıca bir diğer büyük proje olan Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile ilçeye kazandırılacağına dikkat çekti. 

Taban, ayrıca vizyon projelerden olan Kanal İnegöl Projesine ilişkin de konuştu. Alper Taban, “Şehrimiz için yeni bir cazibe noktası oluşacak burada. Bir yıl içerisinde kademe kademe işler planlandığı gibi yerine getirilecek. Derenin etrafında vatandaşlarımızın istifade edebileceği, bizim rekreasyon ya da donatı alanları olarak ifade ettiğimiz alanlar oluşacak. İçerisinde spor yapabilme imkanları, yürüyüş yapabilme, bisiklet yollarımız gibi ya da kamelyalarımızda vatandaşlarımızın oturup dinlenebildiği, içerisinde güvenli spor yapılarının bulunduğu alanlar oluşacak” açıklamasında bulundu.

İnegöl'e millet bahçesi müjdesi!


Geri Dön