26 / 04 / 2024

Beylikdüzü'nden yatırım amaçlı daire alınır mı?

Beylikdüzü'nden yatırım amaçlı daire alınır mı?

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Gayrimenkul Danışmanı Volkan Mercimek "Beylikdüzü'nden yatırım amaçlı daire alınır mı?" sorusunu yanıtladı. İşte o açıklamalar...



Emlak İstasyonu Özgün Ofis Gayrimenkul Danışmanı Volkan Mercimek "Beylikdüzü satılık daire değerleri yaklaşık metrekaresi 2.500 TL ve fiyatlar E-5 karayoluna yakınlığına göre artarak metrekaresi 1.750 TL ile 4.000 TL arasında değişmektedir. Beylikdüzü’ndeki daire yatırımına ‘kira geri dönüşümü değeri’ açısından bakıldığında; bölgede yaygınlaşan eşyalı ve kira garantili dairelerin yatırımcının daha çok ilgisini çektiği görülmektedir" dedi.


Eskiden yetersiz altyapısı ve şehir merkezine ulaşım zorluğu sebebiyle az ilgi gören Beylikdüzü; Kısa zamanda İstanbul’un önde gelen alt merkezlerinden biri haline geldi. Metrobüs hattının bölgeye gelmesiyle ulaşım sorunu ortadan kalkan Beylikdüzü; Kaliteli, düzenli ve depreme dayanıklı yapılaşmasıyla son yıllarda yatırım değeri açısından oldukça öne çıkmıştır. 


Beylikdüzü Sosyal Alanları Ve Planlı Yapılaşmasıyla Tercih Konusu Oluyor


Beylikdüzü İstanbul’ un çoğu ilçesine kıyasla çok daha kaliteli ve planlı bir gelişim göstermektedir. Semtteki Konut konseptinin genel olarak site halinde güvenliği, resmi site yönetimi ve sosyal donatıları olan projeler şeklinde olması; Projelerde yeşil alanların, açık/kapalı havuzların, çocuk oyun alanlarının ve müstakil otoparklarının olması bölgeye yatırımı avantajlı kılıyor.


Beylikdüzü gündelik hayatın tüm gereksinimlerini karşılayacak merkezi bir lokasyonda bulunuyor. Büyük sanayi kuruluşları ve özellikle inşaat firmaları bölgede yaşayanlara iş olanakları sağlıyor.


Beylikdüzü bölge genelindeki Karayolları, Hastaneler, Fabrikalar, Konut Projeleri ve son zamanlarda sayıları epey artan AVM ler ile kendi içinde bir şehir konsepti oluşmuştur. Ayrıca ilçede ki yüksekokulların varlığı genç nüfusun yoğun olarak bölgede kiralık daire talebini arttırmaktadır.

 

İncirli-Beylikdüzü Metro Hattı Bölgedeki Fiyatlara Tavan Yaptıracak!


Avcılar-Beylikdüzü Metrobüs Hattının hizmete girmesiyle birlikte bölgede ulaşım belli bir düzeyde rahatladı, buna bağlı olarak konut fiyatlarında da yükselmeler meydana geldi. Beylikdüzü – İncirli Metro Hattı da hayata geçirildiğinde Beylikdüzü Satılık Daireleryönünden potansiyelin bir kat daha artması bekleniyor.


Beylikdüzü burada yaşayan halkın sağlıktan eğitime, sosyal aktiviteden alışverişe kadar tüm gereksinimlerini karşılayabilecek durumda. Beylikdüzü ilçe sınırları içinde yer alan mevcut Satılık Arsa ve Arazi arzı düşünüldüğünde, ulaşım koşullarının daha da iyileştirilmesiyle burada yapılan yatırımların çok yüksek oranda kazanç sağlayacağı görülmektedir.



Geri Dön