19 / 04 / 2024

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 



Kandıra Belediyesi Mart ayı belediye meclis toplantısı yapıldı. Bugünkocaeli'de yer alan habere göre; 8 gündem maddesinin tartışıldığı meclis toplantısında İYİ Parti ve CHP grubu tarafından 5 adet önerge verildi. Gündemde yer alan Plan ve Bütçe Komisyonunun "Katı Atık Tarifesi" hakkındaki raporu, İmar Komisyonunun "Bağırganlı Mahallesi Uygulama İmar Planı Revizyonu" hakkındaki raporu ve "Kandıra 1’.inci Piyade Tugay Komutanlığı Kandıra Kışlası Uygulama İmar Planı" hakkındaki raporu ile Duraçalı Mahallesi Kadastro Çalışması ‘’Bilirkişi Seçimi’’ oy birliği ile kabul edildi.

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi ne mi tahsis edilecek? 
CHP Belediye meclis üyesi Mustafa Türk tarafından verilen önergede, yapılmakta olan Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının üniversiteye tahsis edilmesi ve bu binaya yüksek okul ve ziraat fakültesi gibi bölümlerin açılması ile toplu iş sözleşmesinin bir nüshası ve çalışanlara verilen ücretler hakkında yazılı bilgi istedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!


Geri Dön