28 / 03 / 2024

Huzurlu Marmara Güneşli'nin yüzde 25'i satıldı!

Huzurlu Marmara Güneşli'nin yüzde 25'i satıldı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın hızla değerlenen noktalarından Güneşli’de yer alan Huzurlu Marmara Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 400 TL'den başlıyor. Projenin yüzde 25'i lansman öncesinde satıldı.



 

İstanbul Avrupa Yakası’nın hızla değerlenen noktalarından Güneşli’de yer alan Huzurlu Marmara Güneşli projesi lansman öncesinde yoğun ilgi görüyor.  Bölgedeki diğer projelere oranla konut fiyatlarını ulaşılabilir rakamlarla alıcılarına sunan Huzurlu İnşaat, Güneşli projesinde metrekare fiyatlarını 3.400 TL’den başlatıyor. Kısa süre önce ön satışların başladığı projenin şimdiden yüzde 25’i sahiplerini buldu.

 

Atatürk Havaalanı’na, yapımı devam etmekte olan 3.Havaalanı’na ve aynı zamanda şehrin merkezine yakın konumda olması gibi nedenlerle Güneşli-Basın Ekspres Yolu, şimdiden önümüzdeki yıllarda artacak değerinin sinyallerini veriyor. Toplamda 289 daire ve 12 adet ticari alanın yer alacağı Huzurlu Marmara Güneşli, 56 bin metrekarelik inşaat alanına sahip.

 

Huzurlu Marmara Güneşli’de 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.  Geniş ve ferah kullanım alanlarının yer aldığı projede daireler 135 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

 

Konut sahibi olmayı kolaylaştıran firma, Huzurlu Marmara Güneşli’de metrekare fiyatlarını 3.400 TL’den başlatırken projede; 36 ay 0,51 60 ay 0,70  ve 120 ay 0,93  vade oranlarıyla kredi kullanma imkanı sunuluyor. Mega projelere yakınlığıyla dikkat çeken Huzurlu Marmara Güneşli projesi ; E-5 otoyolu ile TEM Otobanını birbirine bağlayan bölgede yükseliyor.

 

3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na bağlantısı bulunan Huzurlu Marmara Güneşli, Metro ve raylı sistem yatırımlarıyla da göz dolduruyor. 2018 yılında tamamlanacak Bakırköy-Halkalı Metrosuna yürüme mesafesinde yükselen proje, yakın toplu ulaşım araçları ile de İstanbul’un her yerine kolay ulaşım imkânı sunuyor. Projede teslimler 2019’da yapılacak.

 

Tel: 444 4 136
Web: http://www.huzurluinsaat.com

 


 


Geri Dön