18 / 04 / 2024

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!



Gayrimenkul sektöründe başarısını ulusal alanda tescilleyen inşaat firmaları uluslararası marka olma hedefiyle son dönemlerde dünyanın farklı ülkelerinde kendi geliştirdikleri gayrimenkul projelerini inşa etmeye başladı.

Sabah'ta yer alan habere göre, mega kent İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin farklı bölgelerinde onlarca proje hayata geçirip sahiplerine teslim eden Huzzak Yapı'da rotasını Avrupa'ya çeviren markalar arasında bulunuyor.

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı ve Art Tech City Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir "Yurt dışında proje geliştirmek ve üretmek birkaç yıldır gündemimizde olan bir konuydu. Kurumumuza farklı ülkelerden gelen davetleri ve teklifleri değerlendirip son bir yıldır etüt ve fizibilite çalışmalarımıza ağırlık vermeye başladık. İlk durağımız Hollanda'nın başkenti Amsterdam olacak. Amsterdam'da konut fiyatı ortalama 410 bin Euro'nun üzerinde. Biz bu gölgeye kalitemiz ve fiyatımızla ayrı bir heyecan katacağımızı düşünüyoruz. Haarlem yakınlarındaki sahil kasabası Bloemendaal'da daha lüks ve butik projelere Hayata geçirmeyi planlamaktayız" şeklinde konuştu.
 

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!


Geri Dön