19 / 04 / 2024

HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Hayri Yılmaz tarafından kuruldu. 



HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hayri Yılmaz tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-) Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi, satın alınması ve kiraya verilmesi ; 2-) Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3-) İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. 4-) İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları, kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boroks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı satımı, ithalat ve ......anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön