23 / 04 / 2024

Hyundai ticari araç modellerinde dev kampanya! İşte 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hyundai ticari araç modellerinde dev kampanya! İşte 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, minibüs modeli Staria için ekim ayına özel kampanyasını duyurdu. İşte o kampanyanın detayları ve Hyundai Staria'nın 6 Ekim 2022 fiyat listesi…



Hyundai ticari araç modellerinde dev kampanya! İşte 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hyundai'nin ödüllü dizayn genlerini taşıyan ve fütüristik tasarımı ile dikkat çeken Hyundai’nin Staria minibüs modeli, şık tasarımı, geniş iç hacmi ve sahip olduğu akıllı teknolojilerle rakiplerini kıskandırıyor.

Hyundai Staria’nın bir uzay gemisinin bütünsel formunu anımsatan dış tasarımı, uzaydan bakıldığında, güneş ışınlarının Dünya’ya ulaşırken ufukta yarattığı ışık eğrisinden ilham alınarak yenilendi.

Sınıfının en iyi güvenlik özellikleri, altı hava yastığı ve gelişmiş sürüş asistan sistemleri ile Hyundai Staria, güvenli ve konforlu yolculuklar sağlıyor.

Öte yandan Hyundai, ticari modeline özel bir kampanyayı da duyurdu. Kampanyaya göre; şimdi alın, Mayıs 2023’te başlayın Kredi Kampanyası, Garanti BBVA tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 6 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %2,09’dan başlayan faiz oranları ile, Yapı Kredi tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %1,99’dan başlayan faiz oranları ile, TEB Cetelem tarafınca değişen vade ve tutarlardaki 5 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %3,45’den başlayan faiz oranları ile yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kullanımlarında geçerlidir. Kampanya, 31 Ekim 2022 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında sunulmaktadır.

Peki Hyundai Staria'nın teknik özellikleri neler? İşte, Hyundai Staria'nın teknik özellikleri ve 6 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön