23 / 04 / 2024

Hyundai yeni zamma hazırlanıyor!

Hyundai yeni zamma hazırlanıyor!

Güney Koreli otomobil devi Hyundai, fiyatlarında güncellemeye gidiyor. Firmanın Türkiye resmi internet sitesinde fiyat listesi bölümünün güncellenmek üzere kapandığı görülüyor. Peki, Eylül sonu Ekim başı itibariyle Hyundai Tuscon fiyatları ne kadar?



Türkiye’de gerek Türk Lirası’nın gün geçtikçe erimesi, girdi maliyetlerinin tavan yapması ve döviz kurundaki çalkantı nedeniyle iğneden ipliğe yeni zamların ardı arkası kesilmiyor.

Özellikle otomotiv sektöründe başta çip krizi olmak üzere küresel çaptaki sorunlar araç fiyatlarının tavan yapmasına neden oluyor. Fahiş ÖTV ve KDV farkı da hesap edildiğinde vatandaşın sıfır kilometre araç alabilmesi ise neredeyse imkansız bir hal alıyor.

Hal böyleyken Güney Koreli otomobil devi Hyundai’de Türkiye’de fiyat listesini 1 Ekim itibariyle güncellemeye gidiyor.

Öte yandan Hyundai modelleri arasında öne çıkan TUCSON, adeta otomotiv dünyasındaki değişimin habercisi. Sıradanlığı reddeden yeni tasarımı ve modern hatlarıyla, sınıfındaki diğer araçlardan ön plana çıkıyor. Dışarıdan bakıldığında etkileyici görüntüsüyle göze çarpan TUCSON, içinde oturan yolcular için ferah ve konforlu bir dünya sunuyor. TUCSON, üstün konfor özellikleri ve gelişmiş̧ sürüş̧ destek sistemi gibi akıllı teknolojileriyle tüm yolculukları da benzersiz kılıyor.

HTRAC 4X4 ÇEKİŞ DESTEK SİSTEMİ

En zorlu sürüş koşullarının bile üstesinden gelme kabiliyetinin ve özgüveninin keyfini şimdi çıkarın. Hyundai’ye özel dört çeker sürüş sistemi HTRAC ile sunulan Yeni Tucson, şartlar ne olursa olsun yola devam etmenize olanak tanıyan güçlü SUV özellikleri ve 4x4 yetenekleriyle donatıldı.


Geri Dön