25 / 04 / 2024

Hyundai’den şok fırsat! İşte Hyundai Elantra’nın 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hyundai’den şok fırsat! İşte Hyundai Elantra’nın 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Güney Koreli otomobil üreticisi olan Hyundai, Elantra modelinin ekim ayı fiyat listesini açıkladı. İşte, Hyundai Elantra’nın 8 Ekim 2022 fiyat listesi…



Hyundai’den şok fırsat! İşte Hyundai Elantra’nın 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Elmas kesim detaylara sahip dizaynı, sıra dışı güvenlik ve konfor donanımlarıyla Hyundai Elantra, sportif görünümünü ve cesur hatları ile dikkat çekiyor.

FCA sistemi ile trafiği izlemek için aracın önüne monte edilmiş kamerayı ve radar sensörünü tercih eden Hyundai Elantra, öndeki bir araçla veya yayayla çarpışma riskinin tespit edilmesi halinde sürücüyü uyarırken, gerektiğinde aracı otomatik olarak durduruyor.

DAW sistemine de sahip olan Hyundai Elantra, sürüş modellerini sürekli olarak izleyip analiz ederek hiç olmadığı kadar güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimiyle öne çıkıyor. Yorgunluk veya dikkat dağınıklığı tespit edildiğinde, uyarı sistemi sesli bir uyarı ve mola verilmesini öneren bir mesaj aracılığıyla sürücüyü uyarıyor.

Öte yandan Hyundai, Elentra modeli özel kampanyasını da duyurdu. Kampanyaya göre; Şimdi alın, 6 ay sonra ödemeye başlayın Kredi Kampanyası, Garanti BBVA tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 6 ay ertelemeli kredi kullanımlarında %2,09’dan başlayan faiz oranları ile, Yapı Kredi tarafınca tüm vade ve tutarlardaki 3 ay ertelemeli kredi kullanımlarında %1,99’dan başlayan faiz oranları ile, TEB Cetelem tarafınca değişen vade ve tutarlardaki 5 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %3,45’den başlayan faiz oranları ile yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kullanımlarında, 31 Ekim 2022 tarihine kadar geçerlidir.

Peki Hyundai Elantra’nın teknik özellikleri neler? İşte, Hyundai Elantra’nın teknik özellikleri ve 8 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön