25 / 04 / 2024

Ian Mulcahey kimdir?

Ian Mulcahey kimdir?

Ian Mulcahey, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Ian Mulcahey, Gensler'de şehir plancıları ve mimarların başı... Peki Ian Mulcahey kimdir?



Ian Mulcahey kimdir?


Ian Mulcahey, Gensler firmasının müdürü, idari yöneticisidir... Ian, Gensler Londra ofisinin eş-idari yönetici başkanı. 


Birleşik Krallık’ın büyük şehirlerinde ve dünyanın dört bir yanında gerçekleşen kompleks kentsel projelerin tasarım ve uygulaması konusunda 25 yıllık tecrübesi var. 


Ian’ın planları etkileyen sosyal, politik ve ticari etmenler hakkındaki net bakış açısı ve sektör trendlerini önceden görebilme yeteneği, Gensler’ı sektördeki diğer firmaların önünde tutan unsurların başında geliyor. 


Ian, Londra Gensler’de, kaydadeğer, sürdürülebilir ve başarılı tekliflerin danışmanlık, tasarım geliştirme ve gerçekleştirilme aşamalarında yaratıcı stratejiler kullanan planlama ekiplerinin başında. 


Başında olduğu, şehir ve bölge plancıları, mimarlar ve peyzaj mimarlarından oluşan multidisipliner ekip yerel ve uluslararası bölge planlama ve kentsel tasarım projelerinin fizibilite aşamasından major stratejik master plan uygulamasına aşamasına kadar her ölçekte çalışıyor.


Geri Dön