28 / 03 / 2024

Gensler Ian Mulcahey

Gensler Ian Mulcahey

Ian Mulcahey, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Ian Mulcahey, Gensler'de şehir plancıları ve mimarların başı... Peki Ian Mulcahey kimdir?

SEC Başkanı'ndan kripto para uyarısı...

Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC Başkanı Gary Gensler, kripto para yatırımcılarına uyarılarda bulundu. İşte haberin detayları...

SEC Başkanı resmen açıkladı! ‘Bitcoin, menkul kıymet değil!’

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin'in "menkul kıymet" olmadığını tekrarladı. Kripto para birimini "emtia" olarak tanımlamaktan kaçındı.

Florida'yı vuran Ian Kasırgası konut sorununu da artırdı!

ABD'de Ian Kasırgası’nın vurduğu Florida'da konut sorunu da arttı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, eyalette, özellikle düşük gelirlilerin konut sıkıntısı yaşamaya başladığı bildirildi.

SEC Başkanı'ndan dikkat çeken kripto para uyarısı!

ABD’nin menkul kıymetlerden sorumlu düzenleyici kuruluşu SEC Başkanı Gary Gensler, dijital para sektörüne ilişkin, daha fazla denetlenmesi çağrısını yineledi.

ABD'nin SPK'sından kripto paralar için uyarı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, kripto para piyasalarını mümkün olan en üst düzeyde denetleyeceklerine dikkat çekerek Kongre'ye kripto para piyasasının regülasyonuna ilişkin daha fazla yetki ve kaynak sağlama çağrısı yaptı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'ndan kripto paraların regülasyonu için çağrı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gensler,  kripto para piyasalarını yüksek düzeyde denetleyeceklerini dile getirerek  Kongre'ye kripto para piyasasının regülasyonu için kaynak sağlanması konusunda çağrı yaptı.

Bitcoin 58 bin doları geçti!

Kripto para piyasalarındaki volatilitede, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, kripto para borsalarının daha çok düzenleneme gerektirdiğine dikkat çekti. Peki kripto para piyasalarında son durum ne?

Dünyaca ünlü mimarlar üniversite öğrencileriyle bir araya geliyor!

Dünyaca ünlü mimarlar Eric Owen Moss, Hashim Sarkis ve Ian Ritchie İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencileriyle web konferansında bir araya geliyor.

TANAP'ın maliyeti 4,5 milyar euro!

Trans Adriyatik Boru Hattı (TAP) Genel Müdürü Ian Bradshaw Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin Avrupa ayağı olan TAP'ın geliştirme takviminin tamamen Şah Deniz 2'nin geliştirilmesiyle uyumlu olarak planlandığını söyledi.

Dünyanın ilk ofis binası Dubai'de açıldı!

Gensler tarafından tasarlanan ve 3 boyutlu printerdan basılan dünyanın ilk ofis binası Mayıs ayının sonunda Dubai'de açıldı.

Avcı Architects, Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor!

Mimari ve iç mimari projelerle birlikte sergileme ve sahne tasarımını da içeren geniş bir skalada projeler üreten Avcı Architects, dünyaca ünlü mimari tasarım ve proje geliştirme şirketi Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor.

Çatalhöyük’te sona gelindi!

Konya’nın Çumra ilçesindeki 9 bin yıllık neolitik yerleşim yeri Çatalhöyük’teki kazı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Prof. Dr. Ian Hodder www.catalhoyuk.com adlı internet sitesinde bir rapor yayınladı.

Avcı Architects yeni nesil ofis tasarımlarını müşterilere sunuyor!

Avcı Architects, çalışan insanların fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt veren, çağdaş normlarda ofis fit-out projelerinde dünyaca ünlü mimarlık pratiği Gensler ile stratejik ortaklık yapıyor.

Gensler Ian Mulcahey Haberi

Gensler Ian Mulcahey

Ian Mulcahey kimdir?


Ian Mulcahey, Gensler firmasının müdürü, idari yöneticisidir... Ian, Gensler Londra ofisinin eş-idari yönetici başkanı. 


Birleşik Krallık’ın büyük şehirlerinde ve dünyanın dört bir yanında gerçekleşen kompleks kentsel projelerin tasarım ve uygulaması konusunda 25 yıllık tecrübesi var. 


Ian’ın planları etkileyen sosyal, politik ve ticari etmenler hakkındaki net bakış açısı ve sektör trendlerini önceden görebilme yeteneği, Gensler’ı sektördeki diğer firmaların önünde tutan unsurların başında geliyor. 


Ian, Londra Gensler’de, kaydadeğer, sürdürülebilir ve başarılı tekliflerin danışmanlık, tasarım geliştirme ve gerçekleştirilme aşamalarında yaratıcı stratejiler kullanan planlama ekiplerinin başında. 


Başında olduğu, şehir ve bölge plancıları, mimarlar ve peyzaj mimarlarından oluşan multidisipliner ekip yerel ve uluslararası bölge planlama ve kentsel tasarım projelerinin fizibilite aşamasından major stratejik master plan uygulamasına aşamasına kadar her ölçekte...