16 / 04 / 2024

İBB hasar tespit ekibi İzmir'de!

İBB hasar tespit ekibi İzmir'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi arama ve kurtarma ekipleri görevlerini tamamlayıp geri dönme hazırlığı yaparken, depremin meydana getirdiği hasar tespit çalışmalarına katılmak amacıyla, 20 kişilik teknik ekip ve 10 araçlık yeni bir çalışma grubu da İzmir’e gitti. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim'de  İzmir  Seferihisar açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden zarar gören İzmir’e destek olmayı sürdürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul İtfaiyesi, İSKİ ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı toplam 150 personel ve 27 araçla arama kurtarma ve yardım faaliyetlerine katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hasar tespit çalışmaları için de 20 kişilik teknik ekip, 10 şoför ve 10 araç gönderdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim'de İzmir Seferihisar açıklarında yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden zarar gören İzmir’e destek olmayı sürdürüyor. 

İstanbul İtfaiyesi, İSKİ ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı toplam 150 personel ve 27 araçla arama kurtarma ve yardım faaliyetlerine katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hasar tespit çalışmaları için de 20 kişilik teknik ekip, 10 şoför ve 10 araç gönderdi.

 

İzmir'de hasarlı evlere girmeyin uyarısı! Ana artçı henüz olmadı!


Geri Dön